Ситуація в зоні АТО станом на 5 листопада: карта

Ситуація в зоні АТО станом на 5 листопада: карта
Російські безпілотники наводять артилерію сепаратистів на позиції антитерористичної операції.

На Донбасі стали частішими обстріли позицій сил АТО. Про це заявили в прес-центрі РНБО в середу, 5 листопада, - пише КорреспонденТ.net.

Також повідомляють про високу інтенсивність повітряної розвідки РФ під Маріуполем і в районі Трьохізбенки на річці Сіверський Донець.

"У середньому за добу зафіксовано п'ять російських безпілотників. В районах, де були зафіксовані їхні прольоти, терористи відразу починають обстріли з важкої артилерії", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, після польоту російського безпілотника сепаратисти обстріляли з артилерії Попасну і понтонно-мостову переправу через річку Сіверський Донець біля села Нижнє. Біля міст Золоте і Фрунзе в районі річки Сіверський Донець сепаратисти обстріляли силовиків АТО з мінометів, а біля Кримського - з Градів.

Також обстрілу з Градів і мінометів зазнали позиції сил АТО біля Дебальцевого в районах Орлово-Іванівки, біля кургану Гостра Могила і чотири рази біля селищ Нікішине і Чорнухине.

На південному напрямку позиції сил АТО були двічі обстріляні з танків і мінометів біля села Павлопіль в Новоазовському районі.

Крім цього, з мінометів, протитанкових ракетних комплексів і артилерії обстріляли позиції і конвої сил АТО на трасі Донецьк-Маріуполь біля сіл Гранітне, Старогнатівка, Новогригорівка та Новоласпа в Тельманівському районі Донецької області.

Силовиків, які утримують донецький аеропорт, чотири рази обстріляли з артилерії, мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

Водночас сепаратисти в соцмережах повідомляють про оточення близько 80 силовиків біля селища Фрунзе Слов'яносербського району Луганської області.

Також повідомляють про обстріл українськими військовими околиць донецького аеропорту з Пісків і Водяного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.