У місті на Волині обурені претенденткою на посаду «очільниці» податкової

У місті на Волині обурені претенденткою на посаду «очільниці» податкової
У Володимирі-Волинському керівництво міста та району обурені претендентом на посаду керівника об’єднаної державної податкової інспекції.

Очолити податкову має Оксана Андріївна Левчук, яка працює в інспекції лише з лютого цього року. Раніше вона працювала головним спеціалістом із кадрів у районній адміністрації.

Місцеві владці вважають, що з такою відповідальною посадою не справиться людина без належного досвіду.

Відповідні листи відправлено Главі Адміністрації Президента України, Голові Служби безпеки України, Міністру фінансів України, Голові Державної фіскальної служби, Голові Волинської обласної державної адміністрації, Народному депутату України Ігорю Гузю.

Цікаво, що рідним братом Оксани Левчук доводиться Олег Мандзюк, який очолював податкову міліцію України за часів Януковича, і до сьогодні продовжує працювати у вищих ешелонах влади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Місцеві владарі міста Володимира -Волинського
" обурені" тим, що нового начальника податкової не погодили із самим " князем" Петром Сагаюком.
Начальника призначили без узгодження з міським головою Петром Даниловичем.
Відповісти
Ну да... Гузь тепер швидко повирішує ваші питання))))
Відповісти
Гусяра тількі кричати вміє
Відповісти
Папа накрутив, звик що з ним все узгоджують.
Відповісти
Влада вислизає з рук Петра, тепер вже з ним не радяться...от і конфуз вийшов. Ла-ла-ла...
Відповісти
"папа" Саганюк з манією величності не отримав хабарчик - і тому біситься!!! Бояться що може прийти чесна людина - і крах давно вибудованим схемам.
Відповісти
Хто чесна людина?
Відповісти
пані Омеліна злякалась що під нею "захиталось" крісло... відчуває мабудь свій кінець
Відповісти
хватить омеліній та саганюку(папіку)керувати містом та підприємцями. у смітник їх та люстрацію
Відповісти
Мотивація "обурених": людина без досвіду. Тобто схеми знає , але участі в них не брала.
Відповісти
І хто ж так з тої громадськості обурений?
Відповісти
А ви якісь смішні! Яка різниця Саганюк чи хто інший? Якщо у людини зовсім немає досвіду роботи -то це не аргумент? У податковій що нема розумних людей які знають роботу?А про те що тут пише що просуває її брат - мовчу. В інших випадках ви би зразу про смітник кричали.
Відповісти
ходять ,їм теж хочеться їсти!!!Хай нові люди приг
Відповісти
Підприємці теж обурені таки призначення ,чого нас не запитали ,чи ми її хоченмо ,ми вже трохи знаємо Левчук по роботі сталкувались ,вона така нацвиркана ,вся з того уряду януковичовського замашки і підходи такіж ,вже краще Омеліна А хай залишається ,а то міняємо
шило на мило
Відповісти
а що брат її просуває ,то це правда
Відповісти
бог зна тих претендентів але нинішні кайло уже давно заслужили.Їм життя не вистачить щоб спокутувати свої подвиги у цих кріслах
Відповісти
Нехай Саганюк піде на пенсію, то такого господаря більше не буде!!!
Відповісти
Шановнi, нинiшня претиндентка була звiльнена з РДА районними очiльниkами партii регiонiв, бо вiдмовилась бути ii членом. А досвiду роботи в неi достатньо i в вiддiлi кадрiв РДА i державним реестратором, а це робота з пiдприемцями та й в податковiй знае роботу краще за тих, що там давно працюють.А така людина, як Омелiна не привикла програвати, працiвникiв залякала до жаху,зробила з себе царицю, вони встають, коли вона заходить, платять, щоб у вiдпустку пiти, примiю вiддають. Вона,напевно, забула, що вона на державнiй роботi так само як i працiвники, та зарплату отримують вони i вона з казни, а не з своеi кишенi платить. З таким статусом не хочеться розставатись, от вона i обливае грязюкою всiх, хто стае в неi на шляху
Відповісти
комсомольські персонажі мали б уже нажертися тою владою.Шо у Петі шо в Олі біографії ідентичні.Ідіть уже збогом іроди,не доводьте до гріха той злиденний народ,котрий ви стільки років оббирали і дурили. чи обовязково дочекатись коли міх людського терпіння лусне і тоді доведеться з голими сраками по Сибіру тікати від розлюченого натовпу.
Відповісти
А що Гузь вже нардеп? Він ще й присяги не приймав...
Відповісти
Ознайомившись із Вашими коментарями можна дійти до висновку, що немає кращого чиновника як ПЕТРО САГАНЮК!!! Якщо Ви не знаєте хто це такий то я Вам із задоволенням повідомлю, що це ГОЛОВНИЙ КОНТРАБАНДИСТ міста Володимира-Волинського і до цього запитайте себе без чийого погодженя"благословіння" відкриваються підприємства на території міста?, хто керує "заправляє" Устилузькою митницею?, скільки нелегальної продукції через неї проходить? скільки починаючих підприємців втратили свою надію розпочинаючи власний бізнес, оскільки дізнались яку ціну треба платити Петру САГАНЮКУ? НЕЗВАЖАЮЧИ НА ЦЕ БАГАТО МЕШКАНЦІВ ПІДТРИМУЮТЬ ЙОГО. Ця підтримка вся виражається у тому, що люди не хочуть втрачати усі свої можливості заробітку у прикордонній зоні і тому його підтримують, оскільки знають, що коли він піде те все пропаде і їхні злочинні схеми зацікавлять правоохоронні органи. Прихід нових людей на керівні посади це дуже радує. Зокрема те, що Левчук Оксана ніде в незаконних схемах замічена не була, працювала завжди по совісті і по закону!!! Щодо того, що просуває її брат я не впевнений, оскільки на даний час він вже не працює на керівних посадах даної установи та взагалі не займає будь-якої державної посади. Тут можна посперечатися із заявниками та публікаторами даної статті, що народ обурений. Як я вже згадува вище це підняли паніку ті люди, яким ВОНА НЕ ВИГІДНА та яких вона може позвільняти будучи на посаді із їхніх пушистих крісел і тому всі так починають паплюжити людину, яка хоче чогось добитися у житті. Якщо вже на це пішло то ВИ ВСІ пригадайте всі ситуації із дітьми нашого мера та іншими чиновниками нашого міста "ЩО ВОНИ РОБИЛИ І ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ РОБЛЯТЬ ТА СКІЛЬКИ ВОНИ ЗАРОБЛЯЮТЬ НІДЕ ОФІЦІЙНО НЕ ПРАЦЮЮЧИ ТА НА ЯКИХ АВТО ЇЗДЯТЬ І ДЕ ПРОЖИВАЮТЬ" - ГРАНИЦЯ(контрабандна продукція і таке інше). А щодо Омеліни (як її так називають) взагалі нічого не хочеться казати, оскільки Всі хто з нею стикався знають скільки коштують прикриття та вирішення проблем. Одне слово "банда" ЗАСТАРІЛИХ І ПРОКОРУМПОВАНИХ ЧИНОВНИКІВ,ЯКИХ ПОТРІБНО МІНЯТИ І ЦЕ З БОКУ КЕРІВНИКІВ УПРАВЛІНЬ ПРАВИЛЬНЕ РІШЕННЯ ПРИЗНАЧЕННЯ НОВИХ ЛЮДЕЙ. Отож не робіть дурних висновків з чужих слів та інтересів, а цініть людину по ї роботі!!!
Майже забув за нашого доблесного Ігоря Гузя!!! Хто цікавився його ранішньою біографією та роботою то зрозуміє, що такий "ВИСКОЧКА" не просто так з"явився!!! Це людина яка ще до свого обрання в нардепи збирала кошти за перспективу призначення на посади і йому також невигідні люди інтереси яких суперечать його!!!
РОБІТЬ СВОЇ ВИСНОВКИ ТА НЕ "ВЕДІТЬСЯ" НА ЦІ ЦИНІЧНІ СТАТТІ СПРЯМОВАНІ НА ДЕСКРИДИТАЦІЮ ЧЕСНОЇ ЛЮДИНИ!!!
Відповісти
Це все пропаганда!!!
Відповісти

те шо написали правда та не байдужий похоже що сама
левчук або замовлены люди, дуже похоже на оду ыы
величносты,всы помнять як вона посилала матом в
районы як робила ы як ыы вигнали з роботи, ы в
брата друзыв в киевы осталося багато той рышив
свою сестру непутьову пристроыти
Відповісти
Ми підтримуємо Омеліну

неодноразово нам приходилося вирішувати робочі
питання мудрий розумний керівник і ніяких хабарів вона не вимагала

вона не вимагала
Відповісти
елементарний підрахунок шановні патріоти совєтських керманичів за неповні чотири роки під своєю дупою змінила три тачки а скільки "гуманітарки" заперла на історичну родіну не рахуючи щоденну доставку тєла і усякого рішалова у твердій валюті, і усе це на одну зарплату, а єхидна либа на морді при поганій грі розрахована на лохів,до того ж така публіка випещує собі сраколизів з числа підлеглих які за сумнівні бонуси беруть хитрожопі схеми по задоволенню їх потреб на себе
Відповісти
Останні новини
У місті на Волині обурені претенденткою на посаду «очільниці» податкової
05 листопад, 2014, 17:08