Матері бійців 51 бригади дочекались зустрічі з Генпрокурором

Матері бійців 51 бригади дочекались зустрічі з Генпрокурором
Ярема прийняв родичок військових 51-ї бригади, заарештованих в Запоріжжі.

Про це повідомляє "Цензор.Нет".

"Генпрокурор Віталій Ярема пізно ввечері, 5 листопада, прийняв родичок солдат 51-ї ОМБР, які три місяці перебувають під арештом у військовій частині у Запоріжжі. Він погодився зустрітися з жінками, які оголосили голодування під Генпрокуратурою, а також з активістом організації «Автомайдан Київ» Дмитром Карпом, одним з координаторів акції на підтримку військових 51-ї бригади, лише після приїзду на місце подій представників ОБСЄ та іноземних журналістів", - йдеться у повідомленні.

На четвер Ярема також призначив зустріч з Анатолієм Башловкою, адвокатом одного з арештованих бійців. Активісти очікують якнайшвидшого вирішення проблеми заарештованих військових, на яких останнім часом чинився тиск.

Раніше у середу Ярема відмовив жінкам в прийомі без пояснення причин, повідомивши, що відповість на їх лист-звернення за вказаною в ньому адресою у встановлені терміни.

Всього близько 20 дружин, сестер і матерів військовослужбовців - приїхали з Хмельницької, Тернопільської та Волинської областей, щоб вимагати чесного і відкритого суду для солдат 51-ї ОМБР.

Акція в підтримку 41 військовослужбовців 51-ї бригади, проти яких, на думку активістів, заведено політична справа, проходила під Генпрокуратурою вже другий день поспіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не пройшло і тижня, як він спромігся...
Відповісти
Останні новини
Матері бійців 51 бригади дочекались зустрічі з Генпрокурором
06 листопад, 2014, 08:04