У Ковелі біля вокзалу наводять порядок

У Ковелі біля вокзалу наводять порядок
Влада Ковеля звітує, що стихійну торгівлю на Привокзальній площі вдалося ліквідувати, хоча, кажуть, поодинокі випадки несанкціонованого продажу сільгосппродукції ще є.

Про це на нараді у міського голови Олега Кіндера розповів начальник Ковельського міського відділу УМВС України у Волинській області Іван Коростенський, повідомили у міськраді.

Він зазначив, що досягти цього вдалося завдяки співпраці міської влади з правоохоронними органами. За словами Коростенського, дільничні інспектори, яких залучено до роботи, продовжують патрулювання цієї території біля залізничного вокзалу.

Начальник відділу комунального господарства Олександр Балак повідомив, що на виконання доручення міського голови Олега Кіндера розпочато роботи з влаштування клумб біля входу у залізничний вокзал. Адже вони були зруйновані продавцями сільгосппродукції, котрі розміщувалися на газонах.

Тому вирішили завезти чорнозем, встановити огорожу та засіяти клумби квітами і травою. Ці роботи проводитимуться спільно з станцією «Ковель».

Олег Кіндер звернув увагу присутнього на нараді начальника міліції громадської безпеки УМВС України на Львівській залізниці Вадима Гаврилюка на те, що правоохоронці Львівської залізниці також мають долучатися до ліквідації несанкціонованої торгівлі.

Для приведення у належний естетичний вигляд Привокзальної площі та для зручності ковельчан біля входу в залізничний вокзал обіцяють обладнати місця для паркування велосипедів, встановити додаткові дорожні знаки, які заборонятимуть паркування автомобілів у невстановлених місцях.

Також, кажуть, буде влаштовано додаткові засоби освітлення площі у вечірній та нічний час.

Міський голова наголосив і на посиленні дисципліни серед водіїв та контролю з боку інспекторів ДАІ за дотриманням правил паркування автомобілів на Привокзальній площі. Адже є майданчик для безкоштовного паркування з достатньою кількістю місць, проте, йшлося, водії залишають свої транспортні засоби у невстановлених місцях, тим самим створюючи незручності мешканцям міста, спричиняючи аварійні ситуації та перешкоди пожежній службі, яка в разі потреби не зможе дістатися до пожежних гідрантів.

Мер дав доручення відповідним службам зробити усе від них залежне для забезпечення дотримання правил дорожнього руху та пожежної безпеки.

Ще однією проблемою, про яку говорили, є ліквідація стихійних звалищ сміття на площі. Підприємці викидають сміття на тротуари та проїжджу частину.

Олександр Балак зауважив, що вони готові переглянути час вивозу сміття на більш зручніший для підприємців. Проте висловив припущення, що тут швидше йдеться про елементарну культуру та дотримання санітарних правил, тому варто задіяти до наведення чистоти на Привокзальній площі екологічні служби та попередити порушників про притягнення їх до відповідальності.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі біля вокзалу наводять порядок
17 травень, 2012, 17:46