На Волині борються з нетверезими водіями

На Волині борються з нетверезими водіями
Чоловік, який керував автомобілем у нетверезому стані отримав покарання у вигляді штрафу.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

За результатами розгляду скарги прокурора Іваничівського району, підтриманої прокуратурою області, апеляційний суд Волинської області скасував постанову Іваничівського районного суду у справі щодо місцевого мешканця, який керував автомобілем в стані алкогольного сп’яніння.

Іваничівський районний суд 24 вересня 2014 року визнав вчинене чоловіком правопорушення малозначним та закрив провадження у справі, обмежившись усним зауваженням.

Рішенням же апеляційного суду на правопорушника накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 3400 гривень.

Зауважимо, що через водіїв, які перебували за кермом напідпитку, на Волині цьогоріч трапилося 197 ДТП, унаслідок яких 15 людей загинуло та 92 отримали травми різного ступеню тяжкості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
в першу чергу зверніть увагу на працівників ДАІ. Вчора мій знайомий натрапив на нетверезих ДАІвців, коли вони створили аварійну ситуацію на зупинці, вони відпустили одразу водія і поїхали геть. Коли він зателефонував 102 щоб про це повідомити міліція почала відмазувати своїх а в кінці розмови взагалі послали на х*й і потім вибили. Він телефонував знову і знову, але кожен раз коли вони чули "представтесь будь- ласка" кидали слухавку
Відповісти
Останні новини
На Волині борються з нетверезими водіями
06 листопад, 2014, 19:55