У Луцьку осучаснили дитяче стоматологічне відділення

У Луцьку осучаснили дитяче стоматологічне відділення
У Луцьку відремонтували стоматологічне відділення № 2, і шкільні стоматологічні кабінети введені у структуру поліклінічного стоматологічного відділення.

Офіційне відкриття стоматологічного відділення в КЗ «Луцька міська дитяча поліклініка» відбудеться 7 листопада о 13:30 за адресою проспект Волі, 3а, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

У ремонт і осучаснення роботи відділення було вкладено з бюджету розвитку міста 138 529,20 гривень; з коштів членської благодійної організації «Муніципальна лікарняна каса» - 48 640,00 гривень; зі спецкоштів закладу – 20 304, 34 гривень. Було залучено благодійної допомоги на суму 14 647, 00 гривень.

Комфортне сучасне відділення працюватиме у дві зміни, забезпечуючи надання кваліфікованої стоматологічної допомоги дітям міста 7 днів на тиждень. У складі відділення працюють сертифіковані дитячі стоматологи – терапевти, ортодонти, хірурги. На його базі проводитимуться й планові профілактичні огляди школярів лікарем – стоматологом, що оптимізує роботу Центру профілактичних оглядів школярів, розміщеного на п’ятому поверсі цієї ж поліклініки.

Це дасть можливість батькам одночасно з проведенням дитині щорічного обов’язкового медичного профілактичного огляду, здійснити огляд стоматологом. Відділення оснащене сучасними турбінними стоматологічними установками, працює система попереднього запису до лікаря, в тому числі у телефонному режимі.

Сподіваємося, що спільні зусилля медиків і влади міста Луцька зроблять надання медичної допомоги дітям максимально якісним, комфортним та доступним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку осучаснили дитяче стоматологічне відділення
06 листопад, 2014, 20:25