Табір «Сонячний» визнали кращим у Волинській області. ФОТО

Табір «Сонячний» визнали кращим у Волинській області. ФОТО
Табір «Сонячний» обласного Центру туризму, спорту та екскурсій
визнали кращим в області.

6 листопада під час розширеної наради у Волинській облдержадміністрації за підсумками оздоровлення та відпочинку дітей відбулось нагородження переможців цьогорічного обласного огляд-конкурсу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, - повідомляє прес-служба Центру туризму, спорту та екскурсій.

«Табір Сонячний» нагородили грамотою управління у справах молоді та спорту та управління освіти і науки Волинської облдержадміністрації.

Відпочинок у таборі «Сонячний» користується великим попитом. У таборі є різні види дозвілля: плавання на катамарі, байдарках та човнах, туристський навчально-тренувальний полігон зі «скеледромом», пішохідні походи, екскурсії.

Упродовж літа тут відпочивали та оздоровлювались діти з різних районів області юні туристи-спортсмени, вихованці Волинської малої академії наук, переможці та призери різних змагань, конкурсів та олімпіад, а також діти з малозабезпечених та багатодітних сімей, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди.

Програма табору насичена різноманітними культурно-масовими та спортивно-туристськими заходами - спортивні змагання, веселі естафети, розважальні свята, шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри, конкурси, дискотеки, пісні біля вечірнього вогнища.

У перспективі обласний Центр туризму планує розширити можливості відпочинку та оздоровлення і створити дитячий Центр дозвілля.

Крім оздоровлення в літній період, упродовж року у таборі проводять різноманітні обласні, всеукраїнські та міжнародні заходи для учнівської та студентської молоді, педагогів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗАГРЕВА визнала Толстiхiна НАЙКРАЩИМ НА ВОЛИНI!!!
Відповісти
ЧИ ВИБАЧИТЬ ЦЕ ЇЙ ГУЗЬ????
Відповісти
Це той, що в Гаразджі!!! Там відпочивав мій племінник цього літа. Ми приїхали відвідати хлопця. І попали назад в СССР!!!!Бараки,страшний запах у кімнатах, туалети страшні на вулиці. Це жах....Нехай зроблять там санаторій для чиновників. Хай вони там відновлюють нерви!!!!
Відповісти
Моя донька відпочиває в цьому таборі вже три роки. Вони молодці, кожен рік покращують цей табір. Оце приклад як треба працювати.
Відповісти
То хотiли неугодного директора зняти, то тепер вже табiр найкращий на Волинi. От полiтика...
Відповісти
Вони молодці, стараються, інколи помиляються, а сукам, які нічого такого не вміють робити просто завидно.
Відповісти
Це Ви до мене? Я ж просто судження висловила, може ви не знаєте, такий скандал влiтку був, що хотiли звiльнити того директора, а зараз нагороджують, де логiка, чому мали звiльнити, як у нього кращi заклади, або чому нагороджують коли вiн поганий, як ранiше писали?
Відповісти
Загрево забери свої брудні руки від Центру туризму і табору.
Відповісти
Вона ж його нагородила. Чому бруднi?
Відповісти
Останні новини
Табір «Сонячний» визнали кращим у Волинській області. ФОТО
07 листопад, 2014, 11:31