Майже 5 тонн допомоги відправили волинські автомайданівці на схід. ФОТО

Майже 5 тонн допомоги відправили волинські автомайданівці на схід. ФОТО
Активісти волинської організації «Автомайдану України» відправили близько 5 тонн допомоги бійцям, що воюють на сході.

Два автомобілі із вантажем поїхали в розташування батальйонів «Азов» та Добровольчого українського корпусу 6 листопада, – повідомляє Громадське.Волинь.

Бійцям в зону АТО повезли продукти харчування (більше 10 ящиків консервацій, 15 мішків макаронів, крупи, печиво, воду), теплі речі (куртки, термобілизна, шкарпетки, балаклави), аптечки, пічки-«буржуйки» та багато іншого.

Також вже традиційно разом із припасами хлопці отримають і підтримку у листах дітей. Учні шкіл №1 та №5 Луцька зібрали листи із малюнками та побажаннями для них. Автомайданівці кажуть, що в кожній поїздці намагаються брати із собою дитячі малюнки, які потрібні бійцям як моральна підтримка.

Але все ж активність волинян у забезпеченні бійців значно зменшилася порівняно з липнем-серпнем. «Люди втомлені і виснажені війною, але волонтери й надалі продовжують свою роботу», – кажуть автомайданівці.

Активіст Іван Бощук розповідає, до збору речей долучилися чимало лучан. «Речі приносять абсолютно всі, незалежно від віку і соціального статусу. Сьогодні може прийти пенсіонерка і принести щось незначне, а завтра підприємець закупить кілька ящиків макаронів чи теплі балаклави», – розповів він.

Бощук додає, що наразі бійці найбільше потребують теплих речей, а ще годинників. «Часто хлопці просять годинників, бо телефони із собою під час складних завдань – це не завжди безпечно. Та і заряджати їх немає де», – зазначає автомайданівець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це пряме постачання волинських лежнів...
Відповісти
Останні новини
Майже 5 тонн допомоги відправили волинські автомайданівці на схід. ФОТО
07 листопад, 2014, 13:33