Росія може напасти на Україну найближчим часом, - ЗМІ

Росія може напасти на Україну найближчим часом, - ЗМІ
Президент Росії Володимир Путін у четвер ввечері провів термінову нараду Ради нацбезпеки країни перед своїм тривалим закордонним відрядженням до Китаю й Австралії.

Це може означати відновлення Росією війни в Україні вже у найближчі вихідні. Про це пише Gazeta Wyborcza, - повідомляє Укрінформ.

«Ця інформація не обіцяє нічого хорошого. Росія любить розпочинати воєнні дії за відсутності в країні Путіна. Так було в 2008 році, коли розпочиналася російсько-грузинська війна, і так було кілька разів у цьому році, коли розпочиналися чергові фази російської агресії в Україні», - підкреслює видання.

Як зазначає газета, у Кремлі все ще вважають, що «Захід можна обманути простим трюком: «царя» немає вдома, а миші танцюють».

«А коли вони завершать свої «танці», то Путін займеться справою - згодою у світі на нові завоювання Росії, яка встає з колін», - пише часопис.

За інформацією газети, Москва вже упродовж кількох тижнів готується до відновлення бойових дій на Донбасі і в інших регіонах України, стягуючи до кордону війська, зміцнюючи свої підрозділи на сході України і створюючи з російських найманців чотири ударні угруповання.

«Путін любить розпочинати свої кампанії у вихідні. Усе вказує на те, що так буде й цього разу. В Донбасі знову, ймовірно, розпочинається черговий етап великої війни», - резюмує Gazeta Wyborcza.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Россия уже давно напала на Украину......алеж єто не признают официательно, назівая сие действо "Антитеррористической Операцией"
Відповісти