Волинських посадовців, які побилися на роботі, «просять» звільнитися

Волинських посадовців, які побилися на роботі, «просять» звільнитися
Через бійку між головою Володимир-Волинської РДА Володимиром Савчуком та заступником голови райради Павлом Карпюком обоє мають написати заяви про відставку.

Таку думку висловив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час звіту про 100 днів роботи у п’ятницю, 7 листопада, - повідомляє Громадське.Волинь.

Нагадаємо, 14 жовтня стало відомо про бійку між посадовцями. Голова РДА Володимир Савчук навіть отримав струс мозку у результаті. Наступного дня, за словами сина Андрія, Савчук знаходився у реанімаційному відділенні Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.

За фактом нанесення травм у Володимир-Волинському міськвідділі УМВС вже розпочали кримінальне провадження. Наразі правоохоронці проводять досудове розслідування.

«Голова (РДА, – ред.) та заступник голови райради мають піти у відставку, написати заяви. Бо не можуть такі посадовці допустити рукоприкладства на роботі в присутності підлеглих. Я особисто тримаю на контролі дане питання, а також просив начальника УМВС та прокурора тримати руку на пульсі», – заявив Володимир Гунчик.

При цьому він зауважив, що у цьому випадку не важливо, хто із посадовців винен, бо «є суд, а є честь». На думку Гунчика, посадовці мають піти, щоб саме цю честь зберегти і «не перетворювати політику у хуліганство».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гунчик, якому яйця били на голові не повинен також піти у відставку?...
Відповісти
На звіті говорити про бійки чиновників,це ознака того,що більше не має про що говорити високоповажному чиновнику.Якщо мордобій це подія і успіх 100денного перебування при владі то ці вожді Україні зроблять великий звіздець і стануть прив*язаним до ноги пташеняти, каменем- прискорювачем, в мандрах на дно життя.
Відповісти
Останні новини
Волинських посадовців, які побилися на роботі, «просять» звільнитися
07 листопад, 2014, 15:33