Підприємці поскаржилися губернатору Волині на керівника Ягодинської митниці

Підприємці поскаржилися губернатору Волині на керівника Ягодинської митниці
Підприємці незадоволені роботою в. о. начальника Ягодинської митниці Андрія Андрейківа.

Під керівництвом Андрія Андрейківа на Ягодинській митниці зупинили ввезення напіврозібраних автомобілів за ціною деталей, тому люди, що займалися цим, незадоволені його роботою, – вважає голова Волинської ОДА. Натомість самі підприємці кажуть, що на митниці навмисне затягують перевірки, - повідомляє Громадське.Волинь.

Про те, що підприємці незадоволені роботою Андрейківа, у своєму питанні голові ОДА Володимиру Гунчику 7 листопада повідомив журналіст Андрій Лучик. За його словами, підприємці, які проводять розмитнення на цій митниці, скаржаться на навмисне затягування перевірок. Таке затягування може бути «натяком на хабар», – вважають підприємці.

Натомість голова Волинської облдержадміністрації вважає, що закиди у бік Анрейківа зумовлені тим, що він «наступив на хвіст корупції». Йдеться про те, що за керівництва Андрія Андрейківа на митниці припинили потік деталей від автомобілів, які потім в Україні збирали, щоб зекономити на розмитненні.

«Пан Андрейків призупини незаконний ввіз напіврозібраних автомобілів на складання в Україну. Говорили вже про це із прокурором, начальником міліції, щоб розібратися. Вже 38 тисяч кузовів ввезено в Україну, а наші заводи стоять. І ввозять не «Ланоси», а «Мерседеси», «БМВ», «Ауді».

Нагадаємо, раніше представники громадської організації «Всеукраїнська асоціація імпортерів автомототехніки» писали лист голові ОДА, а також в. о. начальника Головного управління ДФС у Волинській області Віталію Чую і прокурору Волинської області Вадиму Максимову із скаргами на діяльність Андрія Андрейківа.

Один із фрагментів відкритого листа автоімпортерів:

«Особливо розцвіло беззаконня з приходом на Ягодинську митницю чергового начальника А.Андрейківа, вже четвертого за останній рік. Намагаючись вислужитись особисто перед Вами, цей горе-керівник іде по трупах і доля людей, до яких йому байдуже. Змушуючи рядових інспекторів виконувати незаконні вказівки, Андрейків А. втягує їх у вчинення злочинних протиправних дій, створює атмосферу взаємної недовіри та підозрілості. У минулому дружній колектив Ягодинськоі митниці на очах деградує, перетворюючись на безвідповідальних гвинтиків машини, яка ламає їх долі».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гнати в шию корупціонера!
Відповісти
Цікаво, а як на інших митницях вирішуються подібні проблеми? Скажімо, на Львівщині, Закарпатті, Одесі? Може, це тільки інтерес волинського губернатора...
Відповісти
мішайте работати!а що робиться на рівненській в ручній митниці!
Відповісти
Андрейків молодець!!!
Відповісти
вони такі щоб ту людину абсуждати..вже всіх люстрірували..тіко чесні зостались
Відповісти
"Дружний колектив ягодинської митниці на очах деградує" - я ридаю від щастя
Відповісти
а гунчик та андрейків їздять на ланосах славутах...
Відповісти
відчувається, що статейка замовлена "чесними імпортерами" напіврозібраних автомобілей
Відповісти
Мали люди заробіток на кузовах.І це [] відібрали,нехай самі на Ланос,і порошенкових Богданах їздять !!!!!
Відповісти
хвоста тим "пидприемцям" що найбильше кричали на майдани та насправди це не пидприемци а бариги спекулянти контрабандисти краще чесно стояти биля станка виробляючи корисну для краини продукцию як це роблять люди на сходи ниж кричати що я пидприемець и своими податками утримую всю краину а насправди бути спекуляынтом и здирником що змовившись з такими як сам нечесними накрутками витягуе гроши з кишень населення за союзу за таку "пидприемлевисть"була передбачена криминальна видповидальнисть и я рахую що це було справедливо
Відповісти
там схеми..для ізбранних..провези ти кузов ..основний навар мало пару хфірм-чоловік і патронат..які підприємци...які люди..не хфантазіруйте..так в нас все хфорі фантазії лохтората і "підприємци"-чорнухі,єремєєви,сидори..схєми для ізбранних гаспод..курченкі ..а що пояснювати..розкрийте очі люди..мічтуни
Відповісти
Останні новини
Підприємці поскаржилися губернатору Волині на керівника Ягодинської митниці
07 листопад, 2014, 19:30