Волинському бійцю терміново потрібна допомога на лікування

Волинському бійцю терміново потрібна допомога на лікування
Один із бійців, який захищав Україну на передовій в зоні АТО, потребує фінансової допомоги на лікування.

Потрібна фінансова допомога у розмірі 15 000 гривень для молодого ковельчанина з 51-ї ОМБР Антона Левчука, - інформує Наталя Соколова на своїй сторінці у Facebook.

31 липня під час обстрілу у Донецькій області між селами Березне і Оленівка хлопець невдало стрибнув в окоп і, як наслідок, отримав важкий перелом правої ноги в ділянці стопи. Всю ніч Антон провів в окопі і тільки вранці «таблеткою», за словами самого хлопця, його відвезли до найближчого блокпосту. Звідти «Днепр-1» доставив бійця в польовий госпіталь, де лише зараз йому надали першу домедичну допомогу. Далі - шпиталь в Дніпропетровську, в той же день - літаком до Львова, і вже звідти - в Луцьк, - повідомляє Соколова.

Хлопцеві зробили операцію на ногу - вставили штир, який потім вийняли. Вдома Антон відчував постійні болі в нозі, особливо після довготривалої ходьби. Лікарі сказали, що це післяопераційні болі.

5 листопада хлопця чекали в військоматі і, вочевидь, хотіли забрати назад в зону АТО. На щастя, волонтери зв’язалися з мамою Антона, яка і розповіла про стан здоров’я сина, вчасно відправили медичні документи в обласну лікарню Києва та вчасно доставили хлопця на обстеження. Виявилося, що у нього неправильно зрослася кістка і потрібно переоперовувати.

В київській обласній лікарні госпіталізація, проведення операції та інші медичні дії лікарів для бійців з зони АТО є безкоштовними. Потрібна лише сама пластина, яка коштує 15 000 гривень.

Для сім’ї Антона ця сума дуже велика і вони не в змозі купити цю необхідну для здоров’я хлопця річ.

Операція запланована на вівторок, 11 листопада. Волонтери просять небайдужих допомогти.

Картка ПриватБанку для перерахунку коштів 5168 7572 8004 3128 на ім'я Анни Лисакової (в рамках проекту Людмили Савиної «Врятуй Героя!»).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Антоха вчився в ВНУ в інституті мистецтв, по моєму на скрипці грав. нормальний хлопець.
Відповісти
Останні новини
Волинському бійцю терміново потрібна допомога на лікування
08 листопад, 2014, 12:10