Нововолинські студенти збирали сало для бійців під час фестивалю. ВІДЕО

Нововолинські студенти збирали сало для бійців під час фестивалю. ВІДЕО
Напередодні Дня української писемності нововолинські студенти влаштували «Фестиваль сала».

На цьому заході вихованці електромеханічного коледжу презентували креативно оформлені банки із «національним продуктом», - повідомляє Нововолинськ діловий.

Таким чином вдалося зібрати та передати солдатам в зону АТО більше 50 літрів сала.

Щоправда, на прохання бійців із передової, сало таки пропустили через м'ясорубку, аби його було зручніше споживати в умовах бойових дій.

«Тільки вияви єдності забезпечать нам повну перемогу над окупантом», - заявив під час промови на святі волонтер Олександр Дричик.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мельнику А. А від Партії Регіонів і не тільки йому постійно пригадується вислів працівниці центру зайнятості:Кучмук Р. Є.: " За ті гроші, які ми перерахували ЛВПУ, можна було б побудувати ще одне училище". - Чому ЦЗ не поцікавився використанням цих мільйонів ,- нехідних для АТО грошей? (Мишковець С. Є . багато знає про нецільове використання і мовчить ... треба бути , або непорядною людиною-тихо відсижуватись коли формується немаловажлива громадська думка про заст. ГУБЕРНАТОРА , або божевільною і поплатитись положенням в суспільстві за ов-ова /некрасова батов , о...ов -КАЦАПОВ ...) Чому не відреагували на скарги працівників училища, слухачів курсів про розкрадання та привласнення цих грошей керівниками училища? Хто забороняє сьогодні провести перевірку використання цих коштів? Притягнути до відповідальності за нецільове використання державних коштів. (Свідки є в наявності і мають бажання показати все ....). Чи не "пахне" в цих аферах табличкою ділення? - Якщо ні, - то ... КРУ, СБЕЗ, прокуратура, суд: - незаконно використані кошти повернути державі і .... "побудувати ще одне училище", або передати на підтримку АТО,...... Успіхів! (Тільки не в закритті афер, а в поверненні державі крадених училищними аферистами коштів ). вистачило на всіх? до по темі 24 Жовтня 2014 19:52 відповісти +2-0 Щось не спішать цікавитись куди "рухнули" мільйони грошей ЦЗ, виділених училищу на навчання незайнятого населення. Невже вистачило на всіх?
Відповісти
Останні новини
Нововолинські студенти збирали сало для бійців під час фестивалю. ВІДЕО
08 листопад, 2014, 14:02