Чи доцільне існування добровольчих батальйонів?

Чи доцільне існування добровольчих батальйонів?
Антон Геращенко прокоментував доцільність функціонування добровольчих батальйонів, повідомляє hromadske.tv.

Якби добровольчі батальйони не були б створені Арсеном Аваковим, Олександром Турчиновим та Андрієм Парубієм, то лінія розмежування сьогодні була б десь по Дніпру, - сказав радник міністра МВС Антон Геращенко.

«Ми створювали ці загони в квітні – травні, коли ми не знали, що в бойовиків будуть танки й «Гради». Вони почали з’являтися у другій половині липня, коли ми більше стисли кільце навколо Слов’янська. До цього завданням таких загонів було після звільнення населених пунктів від терористів наводити там лад замість тієї міліції, яка була корумпована або перейшла на бік супротивника», - пояснив він.

За його словами, велика проблема наразі в тому, що далеко не всі з нашивками добровольчих батальйонів дійсно до них належать.

«У нас дуже велика проблема в тому, що багато людей, які не були на війні, наліплюють собі нашивки, які коштують на ринку 20 гривень. Ми затримали чоловіка, який пограбував дівчину, забрав у неї машину. В нього були нашивки «Айдару», хоча в «Айдарі» він ніколи не був. Все зараз продається: «Азов», «Айдар», «Донбас», «Укроп»… Чорний ринок працює», - зазначив Геращенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
треба залишити! Хай убивають...
Відповісти
доцильне иснування бандитив и мародерив пидпорядкованих олигархам питання мабуть риторичне тильки не для майдаунськои влади
Відповісти