Біля кордону з Росією підірвалися двоє українських прикордонників

Біля кордону з Росією підірвалися двоє українських прикордонників
На Луганщині в районі пункту пропуску Красна Талівка на встановленій бойовиками ростяжці підірвалися двоє українських прикордонників.

Їх з осколковими пораненнями шпиталізували в районну лікарню Біловодська, - передає телеканал новин 24 з посиланням на офіційний сайт голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

Крім того, за суботу терористи так званої «ЛНР« неодноразово обстрілювали населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області з мінометів, артилерії та систем «Град». Снаряди та міни вибухали в Станиці Луганській, Кримському, Трьохізбенці, Золотому, Кряківці та Старому Айдарі.

«Через активні бойові дії без електрики, води, газу та тепла залишаються райцентр Станиця Луганська та смт Чорнухине Попаснянського району, без газу — Трьохізбенка, Кряківка та Сокільники Новоайдарського району, без світла — Новоолександрівка та Калинове-Борщувате Попаснянського району, без води — селище Кримське Новоайдарського району», — йдеться в повідомленні.

Москаль зазначив, що відновити пошкоджені ліні електро- та газопостачання поки неможливо через бойові дії.

Нагадаємо, за ніч сепаратисти 25 разів обстріляли блокпости силовиків. Під обстріл потрапили блокпости в районі н.п. Майорського, Нікішиного, Оленівки, бойовики повідомляють про бої в районі Піски-аеро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Біля кордону з Росією підірвалися двоє українських прикордонників
09 листопад, 2014, 12:16