Скільки коштів сплатили волиняни до бюджету

Скільки коштів сплатили волиняни до бюджету
Однією з показових тенденцій сплати податків та зборів на Волині є збільшення надходжень у жовтні в порівнянні з середньомісячними показниками.

«У січні-жовтні 2014 року до бюджетів усіх рівнів на Волині зібрано 1 740,8 мільйона гривень податкових платежів», - інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

Лише у жовтні волинські платники податків перерахували до бюджетів 195,8 мільйона гривень податків і зборів. Таким чином, збір податкових платежів у жовтні перевищив поступлення податків у жовтні торік на 18,9 мільйона гривень, або на 10,7 відсотків.

Ще одна показова тенденція – збільшення надходжень у жовтні в порівнянні з середньомісячними показниками.

«Як і у вересні, у жовтні теж зафіксовано збільшення надходжень порівняно з середньомісячними показниками. Зокрема, жовтневий позитив – плюс 24,5 мільйона гривень до середньомісячних показників надходжень на Волині цього року», - розповів в.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Таку динаміку сплати податків на Волині у ГУ ДФС Волині пояснюють не наявністю переплат, а підвищенням якості аналітичної роботи та налагодженим діалогом з представниками сумлінного бізнесу.

«Водночас ми не ставимо за пріоритет фіскальні заходи впливу. Про це свідчить стабільне зменшення кількості перевірок. Завдяки постійному спілкуванню з представниками бізнес-середовища та налагодженій процедурі надання якісних послуг, зокрема через ЦОП, в складних соціально-економічних умовах бюджети отримують необхідний фінансовий ресурс», - підсумував Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.