У Володимирі-Волинському - виставка дитячої школи мистецтв. ФОТО

У Володимирі-Волинському - виставка дитячої школи мистецтв. ФОТО
Виставку «У кожному серці є місце для творчості» презентували
учні Нововолинської дитячої школи мистецтв.

Захід відбувся 6 листопада 2014 року у Володимир-Волинському державному історичному музеї імені Омеляна Дверницького, - повідомляє "Музейний простір Волині".

Для огляду відвідувачам музею запропоновано 55 робіт виконаних у техніці живопису, шиття з тканин, батику, бісеру, аплікації.

Викладачі школи Алла Навроцька та Олена Киця розповіли про особливості роботи з талановитими дітьми. «Головне – запалити і зберегти у душах дітей любов до мистецтва», – зауважила Алла Навроцька.

З вітальними словами виступили директор Нововолинського народного історичного музею Ірина Костюк, головний спеціаліст відділу культури і туризму Володимир-Волинського міськвиконкому Ірина Ліщук, директор Володимир-Волинської дитячої художньої школи Адам Михалик.

Із захопленням оглянули виставку майбутні художники – студенти Володимир-Волинського педколеджу імені А.Кримського (викладачі Валентина Залуніна і Тетяна Токарєва).

Окрасою презентації стали пісні «Намалюй» (виконала Ліна Ткачук – вихованка Центру позашкільної освіти, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва» (виконала Ольга Шавала, викладач Галина Тюрікова) і «Молитва про Україну» (автор слів, музики і виконавець Олександр Стемковський). Виставка «У кожному серці є місце для творчості» буде відкрита для огляду до кінця листопада нинішнього року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському - виставка дитячої школи мистецтв. ФОТО
10 листопад, 2014, 12:46