На Волині шитимуть ялинкові іграшки для благодійної акції

На Волині шитимуть ялинкові іграшки для благодійної акції
На Волині відбудеться благодійна акція «Тепла іграшка надії», під час якої збиратимуть гроші на лікування онкохворих дітей.

У рамках проекту люди шитимуть ялинкові іграшки з фетру, які виставлятимуть на благодійний аукціон, - повідомляє прес-служба Благодійного Фонду «СТОПРАК».

Організовують акцію БФ «СТОПРАК» спільно з студією свята «Кулька-­булька».

Під час акції відбудеться майстер­-клас, де можна буде навчитись власноруч створювати іграшки, а також пожертвувати кошти для хворих діток.

«Разом з Волинським інформаційним порталом ми вже проводили аукціон «Мистецтво дарує надію». Мені дуже сподобалась форма акції, адже це дає змогу залучити чимало людей», ­- розповіла голова БФ «СТОПРАК» Марія Адамчук.

Вона додала, що минулого року сама шила іграшки з фетру. Тож вона вирішила перед Новим роком провести аукціон саме з теплими ялинковими прикрасами.

«Розуміємо, що наразі в Україні складний час, адже ми перебуваємо у стані війни, а тому допомоги потребують тисячі солдат, однак проблема дітей, які мають страшний діагноз «рак», теж нікуди не зникла. Тому закликаємо допомогти цим малюкам та зробити світ трішечки кращим. Адже потрібно вірити у казку, особливо під Новий рік», - ­зазначила Адамчук.

Співорганізатор заходу Анна Єкименко-­Поліщук розповіла про особливості акції, яка буде відбуватись у кілька етапів. Усі майстрині та творчі люди зможуть нашити іграшок для
аукціону. Викрійки будуть розміщені в групі, однак творчість і креатив – вітаються. Усі матимуть змогу через соціальні мережі придбати ялинкові прикраси за символічну ціну – 25 гривень.

Усі зібрані кошти підуть на придбання медикаментів для онкохворих дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Марія ви крута))))) успіхів)))
Відповісти
Дякую, але то все Аня Єкименко :) Я сама і половину того б не зробила, якби не друзі, партнери та просто добрі люди, які нас підтримують
Відповісти
Де і коли будуть проводитись майстер класи?Є бажання відвідати.
Відповісти
коли це буде і куди відправляти іграшки
Відповісти
Останні новини
На Волині шитимуть ялинкові іграшки для благодійної акції
10 листопад, 2014, 15:20