Майбутня коаліція хоче скасувати депутатську недоторканість

Майбутня коаліція хоче скасувати депутатську недоторканість
Коаліційна угода міститиме пункт про скасування депутатської недоторканості.

Представники коаліційних перемовин внесли у коаліційну угоду пункт про скасування депутатської недоторканості щодо комерційної діяльності та обмеження суддівської недоторканості, - повідомляє Еспресо.tv.

"Погодили зняття недоторканості. Всі п’ять суб’єктів переговорів погодилися з цим із захистом політичної діяльності, щоб не сталося так, що ми проведемо мітинг, а нас всіх кинуть за грати. Йдеться про все, що стосується комерційної діяльності, бо 90% справ, які подавалися до зняття недоторканості стосувалися бізнесової діяльності", - розповів радник президента України Микола Томенко.

За його словами, є повна згода щодо того, що для порушення проти депутата кримінальної справи не потрібне схвалення Верховною Радою, якщо його підозрюють в корупційних справах.

Водночас кандидат у народні депутати від партії "Об'єднання "Самопоміч" Оксана Сироїд повідомила, що, крім депутатської недоторканості, було погоджено обмеження суддівської недоторканості.

"Так, ми включили цей пункт до коаліційної угоди – скасування депутатської недоторканості, а також обмеження суддівської недоторканості", - повідомила Сироїд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви знаєте,колишні депутати говорили більше 5 останніх років про Російську мову - а нею і так розмовляє пів України,так свмо і ці про депутатьську недоторканість....вже надоїло - Це вони самі з собою боряться,виасняють стосунки,простим людям від цього не було і небуде краще.А то замилюють людям очі.....
Відповісти
Швидше вже прочитати фразу "Коаліція нарешті скасувала депутатську недоторканість". Панове депутати менше слів, більше діла!!!
Відповісти
Якщо скасують недоторканість, то треба чекати кримінальної справи по Лапіну, через те, що з його вини загинуло багато невинних людей. Палиця йому цього не пробачить.
Відповісти
починаємо знову...
Відповісти
Останні новини
Майбутня коаліція хоче скасувати депутатську недоторканість
10 листопад, 2014, 23:39