Як військові комісари Волині порушували закон

Як військові комісари Волині порушували закон
Сімейний стан волинських військовослужбовців, за яким їх могли б звільнити від служби на Сході України, приховували або вказували невірним.

Про це повідомила Військова прокуратура Луцького гарнізону Західного регіону України у відповідь на інформаційний запит інтернет-видання ВолиньPost.

Відтак, під час проведення перевірок прокуратура Луцького гарнізону виявила суттєві порушення вимог законодавства України.

Правоохоронці перевіряли виконання заходів з допризової підготовки громадян, приписки громадян до призових дільниць і надання їм відстрочок від призову, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та на воєнний час, здійснення повноважень з розгляду справ про адміністративні порушення і накладання адміністративних стягнень.

Також виявили порушення, які вчинили комісари Волинського обласного військового комісаріату та комісари військових комісаріатів.

Вони хибно складали акти обстеження сімейного стану військовослужбовців і "малювали" підстави для звільнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
здiйснiть перевiрку військового комісаріату в Рожищi! якi там працiвники компетентні...
Відповісти
А те, що студенти замість працівників комісаріату розносять повістки,- не порушення? Ой хлопці з військомату, хтось може сісти:)
Відповісти
"Сімейний стан волинських військовослужбовців, за яким їх могли б звільнити від служби на Сході України, приховували або вказували невірним.
" в тому ж тексті "Сімейний стан волинських військовослужбовців, за яким їх могли б звільнити від служби на Сході України, приховували або вказували невірним.
" ви вже визначіться.
Відповісти