Держава виділила замало грошей для закупівлі квартир родинам бійців АТО

Держава виділила замало грошей для закупівлі квартир родинам бійців АТО
На закупівлю двох однокімнатних квартир для волинських родин учасників АТО держава виділила 493 тисячі гривень, але міські чиновники кажуть, що цих коштів не вистачить.

Про це стало відомо під час засідання координаційної ради при Луцькому міському голові щодо соціального захисту сімей мобілізованих військовослужбовців.

Начальник управління капітального будівництва Луцької міської ради Леонід Карабан каже, що уряд виділив 493 тисячі гривень ще у вересні, але до сьогодні квартири не були придбані.

«Сьогодні середня вартість житла на вторинному ринку коштує більше семи тисяч гривень за квадратний метр, і це квартири, у яких немає ремонту. А ціна, яку заклало Міністерство регіонального розвитку і будівництва в один квадратний метр, становить 6 тисяч. У постановах Кабміну завжди прописано, що квартири, які купуються за державний кошт для військових повинні бути уже із внутрішніми опоряджувальними роботами. Але у місті на жаль немає однокімнатних квартир у продажі», - зазначив Карабан.

На думку чиновника найкращим виходом із цієї ситуації стане будівництво нового житлового будинку на 40 квартир. За таких умов військовим продаватимуть квартири за їх собівартістю.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тильки вмиють брати и розкрадати кредити множити вбитих та калик а ихни обицянки знову доведеться виконувати людини типу Миколи Яновича яка прийде на замину ций брехливий и пидлий влади
Відповісти
Останні новини
Держава виділила замало грошей для закупівлі квартир родинам бійців АТО
11 листопад, 2014, 14:55