ПАТ «Волиньгаз» створює мережу для обслуговування клієнтів

ПАТ «Волиньгаз» створює мережу для обслуговування клієнтів
ПАТ «Волиньгаз» проводить повну реорганізацію структури підприємства.

Такий крок підприємство здійснило для покращення рівня надання послуг споживачам, аби стати ще ближчим до клієнтів, - повідомляє прес-служба ПАТ «Волиньгаз».

На базі існуючих філій у містах Волинської області створенні управління із експлуатації газового господарства, які складуть мережу обслуговування клієнтів.

Погодження про створення управлінь із експлуатації газового господарства ПАТ «Волиньгаз» отримало 30 жовтня від Наглядової ради товариства.

Управління працюватимуть у містах Володимир-Волинський, Горохів, Камінь-Каширський, Ківерці, Ковель, Нововолинськ та Ратне. Лучан обслуговуватиме управління експлуатації міста Луцька і Луцького району. Створено також виробничо-технічну лабораторію у складі головного підприємства. Служби залишаються на місцях та обслуговуватимуть волинян у безпосередній близькості до місця проживання.

У новостворених управліннях будуть працювати сервісні служби, які безпосередньо надають послуги клієнтам. Серед них відділ розрахунків із фізичними та юридичними особами, відділ супроводження клієнтів-фізичних та юридичних осіб, аварійно-диспетчерська служба, відділ приймання газових мереж та технічного нагляду та інші. А за рахунок вивільнених фінансових та трудових ресурсів вдасться покращити роботу цих служб.


Довідка

Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян. У 2013-му році загальний обсяг транспортування склав 586,3 мільйонів кубічних метрів.

На 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 кілометрів розподільних газопроводів. ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області. У минулому році підприємство сплатило 66,5 мільйонів гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших наших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПАТ «Волиньгаз» створює мережу для обслуговування клієнтів
12 листопад, 2014, 13:02