Прокуратура - проти розширення «Північного ринку» в Луцьку

Прокуратура - проти розширення «Північного ринку» в Луцьку
Прокуратура Волині оскаржує в апеляційному порядку рішення Господарського суду Волині про передачу в оренду двом господарствам земельних ділянок.

Суд відмовився визнавати незаконними рішення Луцької ради про передачу в оренду двом господарським товариствам земельних ділянок в обласному центрі без проведення земельних торгів, - повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

На визнанні цих рішень незаконними і необхідності розірвати договори оренди, ухвалені на підставі таких рішень, у своєму позові до Луцької міської ради та цих суб’єктів господарювання наполягав прокурор міста Луцька.

Адже перевіркою, проведеною прокуратурою та Державною інспекцією сільського господарства в області, було встановлено, що земельні ділянки загальною площею 0,28 гектара Луцька міська рада своїми рішеннями, прийнятими у 2009 та 2010 роках, суб’єктам господарювання в оренду для облаштування автостоянки з автосервісом на вулиці Конякіна і розширення ринку "Північний" надала в порушення вимог Земельного кодексу України.

Відтак прокуратура наполягатиме на визнанні цих рішень органу місцевого самоврядування незаконними й розірванні договорів оренди, укладених на їх підставі, в суді апеляційної інстанції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а раніше не можна було оскаржити?
Відповісти
Це все Шибин спадок.А ініціатори депутати Козюра і Никитюк.
Відповісти