У Луцьку прибирали Сапалаївку. ФОТО

У Луцьку прибирали Сапалаївку. ФОТО
У Луцьку прибирали біля річки Сапалаївка та дитячої залізниці в районі вулиць Шопена – Задворецької.

Акція відбулася 12 листопада, участь в ній взяли близько 200 осіб з 22 організацій та установ міста, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Протягом року, згідно з розпорядженням міського голови, тут неодноразово відбувалися акції з поглиблення русла та укультурення берегів річки, проте лучани продовжують викидати сміття, тверді побутові відходи на схили річки, тому й виникла необхідність у черговому прибиранні.

Колективи Волинської обласної станції переливання крові, Волинської обласної санітарно-епідеміологічної станції, Луцької міської поліклініки № 1, коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, педагогічного коледжу, підприємства «Майтім», Міністерства доходів у Волинській області, ЛКАП “Луцькспецкомунтранс”, КП “Парки та сквери міста Луцька”, Луцького спецкомбінату та інші проводили очистку русла річки Сапалаївка від твердих побутових відходів, ліквідовували стихійні сміттєзвалища, вирубували самосівні кущі та дерева, викошували траву. Зібране сміття вивозять на полігон побутових відходів у селі Брище.

Триває друга черга робіт з благоустрою прибережної смуги річки у зоні так званого “мосту закоханих”. Працівники підприємства «Майтім» прокладають бруківку на пішохідних доріжках та будують роледром.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як при совку загнали людей на примусові роботи і тішаться, Еуропа прямої дії
Відповісти
мало патріотизму. Треба скакати на мандані...
Відповісти
Поставте смітники .Людям нікуди кинути сміття на цих територіях .Безоплатна робота комунальних підприємств веде до банкроцтва .Зелене господарство прибирало прибирало ... ЛІКВІДОВУЮТЬ .Дітей шкода .Вони скоріше всього там не смітили .
Відповісти