Куди українськи міністри віддадуть свою зарплату

Куди українськи міністри віддадуть свою зарплату
Кабінет міністрів України прийняв розпорядження «Про виплату щомісячної грошової допомоги сім'ї українського кінорежисера і сценариста Олега Сенцова».

Як нагадали в прес-службі Міністерства культури, Олег Сенцов був незаконно затриманий співробітниками Федеральної служби безпеки Російської Федерації, «цинічно звинувачений у міфічному тероризмі і ще утримується під вартою на території Російської Федерації», - пише Дзеркало тижня.

«Кінорежисер має двох малолітніх дітей: 12-річну доньку Аліну і 9-річного сина Владислава. Ці діти, як ніхто інший зараз потребують уваги і підтримки, в тому числі й фінансової. Саме тому уряд схвалив надання сім'ї Олега Сенцова державної фінансової підтримки до моменту його звільнення», - повідомив міністр культури Євген Нищук.

Нищук заявив, що зі свого боку, члени Кабінету міністрів також підтримали прийняття рішення передати цій родині свою місячну зарплату.

Нагадуємо, український кінорежисер і сценарист Олег Сенцов був затриманий в Криму 11 травня 2014 року. Йому інкримінують підготовку терактів. Росфінмоніторинг включив його в список терористів і екстремістів. Російська сторона нав'язала Сенцову громадянство РФ і судить за антиросійську діяльність. Йому загрожує до 20 років позбавлення волі.

8 серпня Московський міський суд відхилив апеляцію на утримання під вартою Сенцова. 29 вересня термін його арешту був продовжений до 11 січня 2015 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я звичайно співчуваю його родині,але сумніваюсь що у них "туго з грошима", є люди які потребують цього більше
Відповісти
Останні новини
Куди українськи міністри віддадуть свою зарплату
13 листопад, 2014, 09:59