Будівельники Волині поповнили бюджети більш як на 62 мільйони гривень

Будівельники Волині поповнили бюджети більш як на 62 мільйони гривень
За підсумками десяти місяців 2014 року будівельні підприємства Волині сплатили до бюджетів всіх рівнів 62 мільйони 322 тисячі податкових платежів.

Зокрема, до держбюджету за цей час надійшло 44 мільйони 744 мільйони податків, - інформує координаційно-моніторингове управління ГУ ДФС у Волинській області.

«У будівельній галузі Волині хоч і спостерігається спад до показників минулого року, але не у сплаті податків», - поінформувала в ході зустрічі голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з керівниками будівельних організацій голова комісії з реорганізації ГУ Міндоходів у Волинській області Мирослава Конечна.

Відтак, зазначила Мирослава Конечна, ГУ ДФС Волині підтримує практику взаємозаліків бюджету з будівельниками. «Завдяки взаємозалікам ми вже цього року фіксуємо погашення податкового боргу і маємо перспективу у сплаті податків до кінця року», - підкреслила Мирослава Конечна.

Як свідчить аналітика, всупереч негативним економічним тенденціям, будівельні організації Волині збільшили сплату податків до держбюджету загалом на 1,6 мільйона гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Будівельники Волині поповнили бюджети більш як на 62 мільйони гривень
13 листопад, 2014, 10:27