У Ковельській мерії «бандерівську» вибухівку не знайшли .ОНОВЛЕНО. ФОТО

У Ковельській мерії  «бандерівську» вибухівку не знайшли .ОНОВЛЕНО. ФОТО
Працівників Ковельської міської ради евакуйовують з будівлі, МНС-ники шукали бомбу, про яку повідомив невідомий "телефонний терорист".

Про це повідомляє Kowel.com.ua.

Телефонний терорист, який замінував Ковельську міську раду сказав, що акція залякування присвячена Бандері та Шухевичу.

Близько 10:30 на телефон архівного відділу Міськвиконкому Ковельської міської ради подзвонив невідомий. Слухавку підняла начальник відділу Олена Кислюк. Невідомий попередив, що адмінбудівля замінована.

Зловмисник зазначив, що у чиновників є тільки півгодини для того, щоб покинути приміщення.

Ця акція залякування, за його словами, присвячена бійцям УПА та Шухевичу з Бандерою.

Відповідаючи на запитання журналістів начальник Ковельського міжрайвідділу СБУ, Ігор Шумивода сказав, що в СБУ він не працює.

В 11:43 до адмінбудівлі з Луцька прибула експертна служба. Вибухотехніки вдягли бронежилети та відправились шукати вибухівку.

До "Білого дому", з якого були евакуйовані всі працівники, наразі увійшли три вибухотехніки, працівник Ковельського міськвідділу міліції та начальник відділу з питань цивільного захисту міськвиконкому Юрій Дідковський.

Протягом двох годин ретельної огляду кожного закутка п’ятиповерхової адмінспоруди фахівцями науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Управління Міністерства внутрішній справ у Волинській області вибухівку так і не було знайдено, - повідомляє "проКовель". Інформація телефонного хулігана виявилася фальшивою. Наразі всі працівники «Білого» дому працюють в своїх кабінетах.

Тепер містом ширяться чутки, що телефонний дзвінок про замінування приміщення, міг надійти з-за меж не тільки Ковеля, а й області. Відповідь на запитання: хто і звідки той телефонний провокатор, мають з’ясувати відповідні силові органи та належним чином його покарати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хто не працює в СБУ ? Ігор Шумивода , начальник Ковельського міжрайвідділу СБУ ? Чи хто ?
Відповісти
В час, коли Україна перебуває в стадії війни, такі повідомлення слід сприймати як дії ворога. Неодмінно хочу бачити повідомлення (в най коротший час) про відслідковування дзвінка, затримання зловмисника і його арешт. В іншому разі правоохоронні органи підлягають негайній люстрації за непрофесіоналізм
Відповісти
свидомий и грамотний то йди покажи приклад бо п дити не мишки носити и не на майдани стрибати для цього багато розуму не треба
Відповісти
Та на нашiй вулицi уже нашли ïï!!!
Відповісти
Останні новини
У Ковельській мерії «бандерівську» вибухівку не знайшли .ОНОВЛЕНО. ФОТО
13 листопад, 2014, 11:46