Порівняли, скільки витрачав на авіаперельоти Янукович та Порошенко

Порівняли, скільки витрачав на авіаперельоти Янукович та Порошенко
Президент України Петро Порошенко у 2014 році витратив на авіаперельоти 6,5 мільйона гривень. Для порівняння, екс-президент Віктор Янукович у 2012 році витратив для таких цілей 41 мільйон гривень.

Про це заявив керівник Держуправління справами Сергій Березенко під час прес-конференції в Адміністрації Президента, - передає IA ZIK.

«Цікавою є кількість коштів, які витрачав президент Янукович у 2012 році на свої перельоти і кількість коштів, яка була закладена для перельотів Президента Порошенка. У 2012 році – 41 мільйон гривень використав Янукович, а у 2014 році Порошенко витратив 6,5 мільйона гривень», – сказав він.

Що стосується авіапарку ДАП «Україна», який знаходиться на балансі Держуправління справами, то сьогодні він має 13 суден, з яких використовується лише п’ять.

Також, як зазначив посадовець, аби скоротити витрати бюджету та мінімізувати польоти, виведено з експлуатації стару й неекономічну техніку. При цьому за рахунок бортів, які не використовуються, але перебувають у хорошому технічному стані, і заради того, аби зменшити витрати бюджету на утримання авіапарку, Держуправління справами надало дозвіл відомству на здійснення комерційних рейсів, від чого прогнозують отримати додаткові надходження в розмірі 1 мільйона гривень на рік. Комерційні рейси зараз здійснюють АН-148 та МІ-8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце так налітав...........
Відповісти
Федорович був диловою людиною а не балаболом ви краще поривняйте стильки корисних угод пидписав Янукович а скильки плаксивий и недолугий порох
Відповісти
Останні новини
Порівняли, скільки витрачав на авіаперельоти Янукович та Порошенко
13 листопад, 2014, 15:37