Голова Ковельської райдержадміністрації звільняється

Голова Ковельської райдержадміністрації звільняється
Голова Ковельської районної адміністрації подав заяву на звільнення.

У четвер, 13 листопада, голова Ковельської райдержадміністрації Юрій Поліщук повідомив, що написав заяву про звільнення із посади, яку обіймав, - інформує ПроКовель.

Своє рішення він мотивував тим, що на Всеукраїнському з’їзді ВО «Свобода», а Поліщук - член цієї партії, рекомендували керівникам усіх тих районних, обласних адміністрацій, міністрам уряду, які йшли від «Свободи», скласти свої повноваження.

«Це пов’язано, в першу чергу, з результатами парламентських виборів. Ви знаєте, що у Верховній Раді депутатської фракції «Свобода» не буде. І саме тому було прийнято таке рішення. Вчора голови райдержадміністрацій Іваничівської, Локачинської, Старовижівської і я написали відповідні заяви на ім’я Президента України і передали їх в обласну державну адміністрацію про звільнення із займаних посад», - повідомив Юрій Поліщук.

Також голова райдержадміністрації зауважив, що для нього цей момент не став несподіваним, адже зі своїми колегами-керівниками вищезгаданих адміністрацій щодо даного питання він наприкінці жовтня вже розмовляв.

Юрій Поліщук каже, що твердо впевнений у своїх діях. Їх він вважає абсолютно правильними та спирається на норми європейської практики. Поки що він залишається чинним головою Ковельської районної адміністрації аж до підписання Президентом відповідного розпорядження.

Голова Ковельської РДА зазначив, що адміністрація й надалі працюватиме у звичному режимі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому не пише заяви голова Рожищенської РДА. Він теж від "Свободи"?
Відповісти
немае слив при Юли Ющенку загнали економику краини майже до дефолту Прийшов професийний уряд Азарова вивив економику з кризи повиддавав набрани Юлею писля помаранчевои кредити розпочалось економичне зростання и тут знову активизувались майдауни на крови прийшли до влади розкололи краину зробивши колись ридних людей ворогами поробили людей каликам тисячи повбивали знову понабирали кредитив яки розикрали разом з золотовалютним резервом и зараз просто понаписували заяви на звильнення доки це все буде тривати
Відповісти
Нє трєба скігліті, павєрнуся і навєду парадок!
Відповісти
Нє трєба скігліті, павєрнуся і навєду парадок!
Відповісти
Останні новини
Знак якості по-волинськи*
13 листопад, 2014, 17:10
Голова Ковельської райдержадміністрації звільняється
13 листопад, 2014, 16:42