Знак якості по-волинськи*

Знак якості по-волинськи*
Хліб завжди потрібен на кожному столі, і є одним із найулюбленіших продуктів не тільки волинян, а й усіх українців.

Отже, поговоримо про якість хліба та основні його складники – смак, користь і натуральність. Саме за цими ознаками визначають, яку торгову марку ми вибираємо у магазинах, а хочеться ж обрати найкращий, найсмачніший хліб, і щоб ціна була «нормальною».

Ми дивимось телебачення і користуємось інтернет-ресурсами, де представлені поради, який хліб слід обирати. Одні пишуть, що варто уважно читати склад, інші – спробувати самостійно на м’якість. Проте ні читання складу, ні те, що ви помнете і покрутите буханець хліба в руках не дасть вам відповіді на питання «чи смачний хліб», «виготовлений він з натуральної сировини чи «напічканий» такою кількістю розпушувачів, що страшно уявити».

Відповіді на ці питання можна отримати, адже щорічно на регіональному та державному рівні проводяться конкурси, які інформують людей про ті продукти і товари, які ми щодня вибираємо на полицях магазинів. Серед них найбільш авторитетним конкурсом є «Кращі товари та послуги».

Цього року заявлених товарів на волинський конкурс надзвичайно багато. Була проведена «народна експертиза», кваліфікована експертна оцінка та лабораторний аналіз якості на відповідність стандартам і врешті-решт вибрано най-най.

Отож, найкращим в номінації «Продовольчі товари» визнано хліб «Пряно-зерновий», виробником якого є «ТЕРЕМНО ХЛІБ». Як показали всі проведені перевірки, хліб має багатий вітамінний вміст – A, B, D, E, PP, мікроелементи та амінокислоти, а також відмінні смакові якості за рахунок використання тільки натуральної сировини. Дуже естетично виглядає – трикутної форми, зверху посипаний насінням соняшника.

Якість хліба-переможця «Пряно-зернового» відповідає найсуворішим вимогам Держстандарту України.

Перевіримо, чи смакуватиме Вам кращий хліб Волині?

Діліться з нами своїми враженнями про переможців конкурсу.
Повний список лауреатів представлений на сайті ДП «Волиньстандартметрологія»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Знак якості по-волинськи*
13 листопад, 2014, 17:10