У Кривому Розі знищили могилу загиблого в АТО

У Кривому Розі знищили могилу загиблого в АТО
У Кривому Розі спаплюжили могилу активіста «Тризубу», бійця «Добровольчого українського корпусу» Андрія Козюбчика (друга «Ореста»).

Чоловік загинув у бою на сході України, - повідомляє Радіо Свобода з посиланням на громадську організацію «Тризуб» імені Степана Бандери.

За повідомленням громадської організації, могилу загиблого бійця разом із хрестом спалили.

«Орест» провів життя справжнього націоналіста-революціонера, тож вороги бояться його навіть мертвим», – мовиться у повідомленні.

У «Тризубі» заявляють, що всі осередки об’єднання «зобов’язані провести на місцях свого базування відплатні акції відносно представників проросійських та лівих сил (як живих представників, так і їхніх символів)».

Водночас у соціальних мережах із посланням на родичів загиблого користувачі повідомляють, що на могилі повністю згорів хрест, вінки, квіти та інші ритуальні речі, а ще раніше під’їзд будинку у Кривому Розі, де жив Андрій Козюбчик, невідомі неодноразово обмальовували антиукраїнськими гаслами.

Минулими вихідними у Кривому Розі невідомі понівечили пам’ятний знак бійцям, загиблим в АТО, який був встановлений громадськістю міста в Тернівському районі.

Невідомі розбили табличку з написом «Нашим землякам, полеглим у боротьбі за волю України проти російських окупантів», і переліком прізвищ загиблих, - підтвердили в міському управлінні міліції.

Як заявили в міліції, матеріали щодо цього інциденту зареєстровані, триває з’ясування обставин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось не те з вашими "героями" бо навить у Луцьку та у Львови правоохоронци змушени видиляти наряди для охорони памятникив Бандери мабуть ще не вси вважають бандитив героями
Відповісти
Кожен має власних героїв .
Відповісти
Останні новини
У Кривому Розі знищили могилу загиблого в АТО
13 листопад, 2014, 22:57