Волинські газовики подарували бійцям Audi. ФОТО

Волинські газовики подарували бійцям Audi. ФОТО
ПАТ «Волиньгаз» відгукнулося на прохання бійців Добровольчого українського корпусу та подарувало для потреб солдатів Антитерористичної операції легковий автомобіль марки Audi A4.

На цьому авто бійці ДУКу відправилися на схід у гарячі точки Донецької області, повідомили у прес-службі товариства.

Автомобіль буде служити в першу чергу для потреб бійців, які захищають позиції Донецького аеропорту, так званих «кіборгів».

Боєць ДУКу на псевдо Караван пояснює: легкове авто необхідне для мобільних операцій та транспортування боєприпасів, продуктів, одягу.

«Ми мали потребу саме в такому легковому автомобілі. У нас є в користуванні джипи, буси, інша техніка. Але в зоні дії АТО є невеликий відрізок дороги, який є відкритий і, відповідно, легко прострілюється. Там потрібно пересуватися на великій швидкості, аби підвезти патрони, їжу, питну воду», – зазначив боєць Караван.

За традицією перед відправкою вояків благословили священики. Добровольців проводжали рідні та близькі.

«Головне завдання ПАТ «Волиньгаз» – забезпечити безаварійне і безперебійне газопостачання. Втім наші військові повинні відчувати, що мають надійний тил, що не лише для них триває війна. Це наша спільна трагедія і лише гуртом ми всі зможемо її подолати», – зазначає голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Це вже не вперше, коли волинські газовики допомагають бійцям, які сьогодні відстоюють українську державність. Працівники товариства, перерахувавши у вересні одноденний заробіток, зібрали близько 100 тисяч гривень для забезпечення міжсезонним одягом бійців добровольчого батальйону «Айдар», у якому воює 70% волинян та 80-ї ОАМБ. Окрім цього кошти направили для фінансування лікування поранених працівників ПАТ «Волиньгаз», які були мобілізовані.

Нині акція продовжується, і кошти, зібрані в листопаді, планують також адресно спрямувати для лікування та забезпечення працівників ПАТ «Волиньгаз», які брали участь в АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Посміховисько)))) краще джипа броньованого або тепловізори та приціли. не позортеся
Відповісти
Останні новини
Волинські газовики подарували бійцям Audi. ФОТО
14 листопад, 2014, 10:11