З наметів Майдану різних областей створили мапу України. ФОТО

З наметів Майдану різних областей створили мапу України. ФОТО
З наметів Майдану та Антимайдану створили мапу української мрії.

На ІХ форумі Art-Kyiv Contemporary, який відкриється 18 листопада в Мистецькому Арсеналі, покажуть фрагменти масштабного проекту "Арт-намет". Повністю його планують представити від України на Венеційській бієнале 2015, - пише Gazeta.ua.

"Арт-намет" - це проект, в якому були задіяні всі області України. Учасниками стали сотні людей абсолютно різних категорій та соціальних статусів. Завдання полягало в тому, щоб намалювати свою мрію і своє бачення майбутнього країни.

"На форумі Art-Kyiv ми покажемо тільки фрагмент "Арт-намета", бо у нас немає такого приміщення, щоб показати його повністю, всю "карту" України - це 24 метра у висоту і близько двохсот квадратів загальної площі. Для проекту ми використовували намети, як з Майдану, так і з Антимайдану, але учасникам, де яка частина, ми не говорили. На мапі є і Донецьк, і Крим. На півострові ми робили "карту" вже під час окупації в березні. Найбільшу допомогу в реалізації проекту в Сімферополі нам надала мережа людей, що живуть з ВІЛ", - розповіла Cultprostir куратор проекту Євгенія Смирнова.

Розписували карту звичайні люди, художники Алевтина Кахідзе і Тетяна Войтович виступали як куратори. Найбільш важко проходив проект в "Охматдиті", де свою мрію малювали ВІЛ-позитивні діти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вона і в Африці мавпа...
Відповісти
Останні новини
З наметів Майдану різних областей створили мапу України. ФОТО
14 листопад, 2014, 12:35