На Волині бійцям АТО відмовляють у пільговому проїзді

На Волині бійцям АТО відмовляють у пільговому проїзді
У Володимирі-Волинському касири місцевої автостанції відмовляються надавати пільгові квитки бійцям, що повернулись з передової.

Прикрий випадок стався 12 листопада, коли до Володимира-Волинського із Запоріжжя повернувся 31 військовий 51 бригади, - повідомляє Волинь.Світ.

Оформивши документи на відпустки, військові вирушили по рідних домівках.

Проте з одним із бійців 51 бригади у Володимирі-Волинському трапився прикрий випадок. На місцевій автостанції йому відмовили у наданні пільгового - безкоштовного квитка, пояснивши такі дії вказівкою керівництва. Не прийняли до уваги і аргументи хлопця, що лише за день до цього він абсолютно безкоштовно їхав із Запоріжжя до Дніпропетровська.

«На жаль, один боєць не зміг дістатися дому. Чому? Тому що Володимир дуже «привітне місто», і йому відмовили у пільговому проїзді, сказали: «В нас пільги не діють!» Виходить по всій Україні діють, а в нас своя республіка!

Він показував їм квиток з Дніпра до Запоріжжя, який брав позавчора абсолютно безкоштовно, а вони все одно своє: «Нам начальство наказало». Гроші в нього були, але ж не в грошах діло! Скільки це бл... буде тривати??? Людина пройшла війну добровольцем, три місяці просиділа в СІЗО, за те, що діяв по статуту, а тут якесь бидло сидячи на «теплому» місці, «витирає об нього ноги», – написав про цей випадок у одній із соціальних мереж волонтер Сергій Семенюк та ще й додав фото безкоштовного квитка, придбаного військовим 51 бригади у Запоріжжі.

«Ось так людина пройшовши передову, витримавши «прокурорський прес», отримала подяку від земляків на Волині. І мова не про звичайних касирів, а про начальників, які відміняють своїми вказівками дію законів України в погоні за додатковими прибутками. Прикро, що такий випадок стався на нашій Володимирській землі, яка поховала уже не одного героя, що захищав мир і спокій нашої держави», - обурився подібними діями керівництва автостанції депутат Володимир-Волинської міської ради Анатолій Сорока.

Депутат також пообіцяв зробити все, «аби подібні ганебні випадки більше не повторювалися у славному місті, громада якого цінує подвиг кожного українського солдата».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За таке хамство ,треба це керівництво люструвати в сміттєвий бак і зверху полити лайном .Самі сволоти сидять у теплі ,на передову паскуд .
Відповісти
Ветеранів теж забули?
Відповісти
Це було неодноразово і зі мною і колегами,в касі не дають а на зупинці шофери беруть безкоштовно і не важливо чи зі Львову чи з Володимира їде автобус...Тому я в більшості сідаю на зупинці, просто незнав до кого звернутися...Ганьба керівнику автостанціі який ще ненажерся грошима...
Відповісти
Вказівки чи ні, касирам має бути соромно. Бачать, хто цей хлопець, звідки їде, як можна з нього так байдуже вимагати гроші? Це ж ваш захисник. Невже не можна було пробити квиток і самим касирам скинутися?
Людей просто не обходить чиєсь життя, крім власного. Мені дуже соромно за цей випадок і за своє місто.
Відповісти
начальника Валодимирської автостанції дуууже багато людей "незлим тихим словом" згадують
Відповісти
Автостанція ВВ - це приклад антигромадського обслуговування, Уявіть, до автобуса в останню хвилину добігає жіночка (помітно, що пересідає з одного рейсу на другий). Кладе гроші водієві за проїзд... А тут контролер, семимильними кроками "летить" до автобуса, вскакує до середини, іі... забирає ці гроші у власну кишеню та виходить із задоволеним лицем. На моє запитання, що це вона здійснила, молода жінка впевнено відповідає: "Вона не заплатила за проїзд?!!!!! Наступне моє запитання; "Чи контролер має при собі касовий апарат?" Досить здивована панянка, швидко розвернулась і її довго не бачили на посадковій платформі. Шкода одного, що не встигла ввімкнути відео- Інтернет би розірвало б. То ж чому мовчать люди і водії. Невже ще вас НЕ ДІСТАЛО?!
Відповісти
Останні новини
На Волині бійцям АТО відмовляють у пільговому проїзді
14 листопад, 2014, 13:22