Луцький ЦНАП збільшить кількість послуг на півсотні. ФОТО

Луцький ЦНАП збільшить кількість послуг на півсотні. ФОТО
У департаменті «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» надають 289 послуг з окремим переліком документів на кожну послугу.

Найближчим часом кількість послуг структури може збільшитися на 52 послуги.

Про це йшлося під час прес-конференції «Презентація аналітичних висновків щодо діяльності ЦНАП у м. Луцьку» у конференц-зал «ВолиньМедіа» 14 листопада.

Директор ЦНАПу Лариса Карп'як зазначила, що на чергову сесію Луцької міської ради виноситься новий реєстр адміністративних послуг, затверджений відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів №523.

Так, за цим документом кількість послуг Центру збільшується на 52 послуги.

«Мені завжди дуже приємно, якщо є громадські організації та активні відвідувачів, які дійсно небайдужі і надаючи послуги можна отримати від них зворотній зв’язок. Звичайно, що межі вдосконалення немає. Те ж можна відзначити про наш Центр. За півтора року нам вдалося багато чого зробити», - підкреслила директор структури.

За її словами, ряд послуг надається для громади міста в межах підписаного минулого року Меморандуму про співпрацю з окремими територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади.

«Це, зокрема, були послуги Міграційної служби щодо оформлення та видачі першого паспорта громадянина України, паспорта для виїзду за кордон для діток, які не досягли 18 років та інші послуги Міграційної служби. На виконання розпорядження з 1 жовтня ми стали надавати послуги інспекції Держбудконтролю – так звані декларації про готовність об’єкта, про початок будівельних робіт», - каже Карп’як.

Також Лариса Карп'як додала, що у ЦНАПі нещодавно започаткували реєстрацію права власності на житло, майно і земельні ділянки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький ЦНАП збільшить кількість послуг на півсотні. ФОТО
14 листопад, 2014, 16:58