У Луцьку привітали працівників телебачення, радіо та зв'язку. ФОТО

У Луцьку привітали працівників телебачення, радіо та зв'язку. ФОТО
У Луцьку представники влади привітали журналістів, радіоведучих, телеоператорів, усіх хто працює у галузі теле- та радіокомунікації.

14 листопада вітали тих, хто відзначатиме своє професійне свято - День працівників радіо, телебачення та зв'язку - у неділю, 16 листопада

Голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що у неділю, окрім «телевізійників», «радійників» та «зв'язківців» своє професійне свято відзначають і аграрії, працівники сільського господарства.

З його слів, ці професії є спорідними, адже одні працівники забезпечують область хлібом матеріальним, а інші - сіють у душах людей духовний хліб.

Він зауважив, що волинські журналісти за рівнем професійності не поступаються медійникам із центральних та навіть світових ЗМІ.

«Ми нещодавно лише зрозуміли, що велика чатина України та деякі населені пунткти області ще досі не охоплені українським телебаченням, у маршрутках, машинах звучать пісні, які не наповнені патріотичним змістом. Все, що нам не вдалося зробити за 23 роки нашої Незалежності, ми надолужуємо тепер. Велика заслуга журналістів у тому, що ми стали більше українізовані, ми згадали про патріотизм. Люди це чують і бачать», - зауважив Гунчик.

Володимир Гунчик побажав журналістам миру, щоб змінилася тематика теле- та радіоефірів, публікацій у інтернет-просторі, міцного здоров'я, благополуччя, успіхів у професії, «більше радості на екрані та у репортажах».

Голова Волинської обласної ради Валентин Вітер наголосив, що зараз важко уявити життя без телефону, радіо, телебачення, а віднедавна й інтернету.

«Багато хто думає, що це цікаво та легко, але насправді робота журналіста дуже складна, адже вони мусять іти і в дощ, і в сніг, коли не дуже хочеться, брати інтерв'ю, коли не дуже хочеться. Незважаючи ні на які труднощі, саме ви формуєте громадську і політичну думку в країні», - сказав Вітер.

Луцький міський голова Микола Романюк подякував волинським медійникам та «зв'язківцям» за їхню роботу.

«Хай збуваються ваші мрії. Щоб був мир і спокій в нашій державі, а все решта ми з вами зробимо», - резюмував мер.

Кращим представники влади вручили почесні грамоти та подяки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вітання
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку привітали працівників телебачення, радіо та зв'язку. ФОТО
14 листопад, 2014, 17:46