У зоні АТО загинули четверо військових

У зоні АТО загинули четверо військових
Сьогодні в боях Україна втратила чотирьох військових.

Ситуація на Сході України залишається складною. Бойовики зосереджують свій вогонь на Дебальцевському плацдармі, - пише Gazeta.ua. з посиланням на прес-центр АТО.

"Сьогодні вибухи лунали поблизу Чернухіно, Нікішино, Гірське, Ольховатки та Золоте. В районі Орлово-Іванівки упродовж двох годин тривав бій сил АТО з бандою бойовиків. Нині інформація щодо втрат у цьому бою уточнюється. Двічі атакували позиції захисників Донецького аеропорту, атаки бойовиків відбиті, об'єкт під нашим контролем. В цьому протистоянні терористи втратили десятьох свої поплічників", - йдеться у повідомленні.

Ситуація навколо траси Бахмутка напружена.

"Терористи ведуть вогонь по українським блокпостам та опорних пунктах, що забезпечують оборону стратегічної ділянки лінії розмежування. Обстрілюють населені пункти Сокольники, Трьохізбенка, Вільхове, Донецький, Станічно-Луганське. Сьогодні в боях за незалежність та територіальну цілісність Україна втратила чотирьох військовослужбовців, п'ять наших солдат отримали поранення. На півдні зони АТО ситуація знаходиться під нашим контролем", - зазначають у прес-центрі АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.