«Важливо бути тим, хто ти є», - Арсен Мірзоян у Луцьку. ФОТО

«Важливо бути тим, хто ти є», - Арсен Мірзоян у Луцьку. ФОТО
Український виконавець Арсен Мірзоян приїхав до Луцька 15 листопада з концертною програмою

Перед виступом співак поспілкувався із місцевими журналістами, де говорили про політичну ситуацію в Україні, бачення українського шоу-бізнесу та його участі в ньому.

За словами, виконавця, він не дуже любить спілкуватися на політичні теми.

На його думку, кожен повинен займатися своєю справою.

«Важливо бути тим, хто ти є. Я на всі 100% впевнений, що мене не переконати. Я ніколи не довіряв владі. Я ніколи не довіряв жодному президенту», - зазначив Арсен Мірзоян.


Також він додав, що його дивіз по життю: «Якщо немає бажання, то не потрібно чогось починати, адже тоді ти не зможеш довести справу до кінця».

«Ти нічого нікому не винен. Людина, по своїй природі, завжди жаліє про зроблене, або про те, що не змогла, чи не зуміла зробити. Якщо ти не бачиш в чомусь сенсу – не роби», - резюмував співак.


Арсен Мірзоян розповів, що на творчість його надихають події, емоції. Саме ці фактори він і називає своєю музою. Тобто тим джерелом, звідки він черпає натхнення на написання своїх композицій.

Виконавець наголосив, що ситуація, яка склалася зараз в країні є абсурдною.

«На деякий час для мене Росія втрачена у всіх поняттях . У мене немає бажання їхати туди, та навіть і дивитися у той бік», - зауважив Мірзоян.

Співак висловив свою думку щодо того, чому українські виконавці їздять в Росію, виступають там, і ще й отримують нагороди за свої пісні.

«Поп-дивізіон, комерційні артисти, як їздили в Росію, так і будуть їздити. Вони можуть їздити де завгодно, бо вони їздять за грошима. Вони будуть там, де платять гроші. Це і є шоу-бізнес. Ці люди не збираються бути авторитетом для когось. Це ляльки, які приїжджають, виступають з метою, аби тільки отримати гроші. Ті, хто їздить на заробітки в Росію - це продукти українського виробництва, орієнтовані на російський ринок, яким вони ніколи не стануть нехтувати», - наголосив артист.

«Я для себе вирішив, я займаюся тим, чим займаюся. Поки це музика. Телебачення, до речі, не дивлюся. Коли мені випала нагода приїхати на Схід, я подивився, як живуть, як воюють солдати. Я побачив, що там робиться насправді. Я співав їм пісні з матами, пошлятиною. Моя головна задача – психологічна. Вивести бійців із поля бою. Ми поспілкувалися з солдатами, обмінялися номерами телефонів, і далі продовжуємо спілкуватися», - додав Арсен Мірзоян.

Стрес чоловік знімає за допомогою спорту. Уміє грати у волейбол, і каже, що це інтелектуальна гра, де треба думати. Коли не пишуться пісні, він катається на сноуборді.

«Ніколи не вчився кататися на сноуборді. Одного разу просто став на нього і поїхав. Набив собі синців, але за два сезони тренувань, уже впевнено стояв на дошці. Спорт має викликати адреналін, інакше – це не спорт», - наголосив виконавець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
«Важливо бути тим, хто ти є». Ахаха. Кеп!
Відповісти
сказав як Кличко!
Відповісти
Останні новини
«5 канал» знову замінували
15 листопад, 2014, 20:59
«Важливо бути тим, хто ти є», - Арсен Мірзоян у Луцьку. ФОТО
15 листопад, 2014, 19:40
Лучанку побив менший брат
15 листопад, 2014, 18:36