На Волині хулігани розгромили сільську бібліотеку. ФОТО

На Волині хулігани розгромили сільську бібліотеку. ФОТО
На Волині хулігани перевернули догори дном сільську бібліотеку.

У селі Кутрів Мервинської сільради Горохівського району на Волині вандали фактично знищили сільську бібліотеку, - повідомляє"Вісник+К" з посиланням на Facebook поетеси Наталії Самойло.

«Місцеве самоврядування, як і органи, даруйте на слові, правопорядку, не поспішають ані розслідувати злочин, ані рятувати книгозбірню.
Очевидною є пряма і неприхована зацікавленість «широконевідомих» у захопленні приміщення бібліотеки. Видно, кутрівські селяни потребують ще одного генделика, де, замість зайвих хлопам самоосвіти, культури та духовності, розвиватимуть цироз печінки та інші потрібні гречкосіям хвороби...», - йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Література (книги) потрібна, як фундамент культури людини. А тут - деградація нації. Знищення культури - це більша втрата, ніж втрати у війні. Моє покоління молилось на книгу.
Відповісти
читати совіцьку літературу. Слава Україні!
Відповісти
Так это может учники самого Панчука который тренировал в ДЮСШ№2Почему прокуратора так и не проверила данные о боевиках Или как всегда нет бензина приехать и навешать пинды этому критину.
Відповісти
Подивіться історію, хто нищив книги – від древнього Китаю (221р. до н.е.), до нацистської Німеччини. Якщо влада на це закриває очі, то її ж незабаром повалять неграмотні люди, які нищать і палять книги. Над бібліотекою познущались п’яні підлітки, не знаючи, де і як погратись. Але на майбутній прес-конференції в мента Шпиги запитайте про долю сільської книгозбиральні: він вам неодмінно скаже, що це – «таємниця слідства». Це – коронна фішка ментів, яким немає що сказати.
Відповісти
Всегда , повторюсь, всегда, при смене одной партии на другую, библиотеки получали засекреченое, внутри системы письмо от руководства, в котором призывалось УНИЧТОЖАТЬ книги. В 1991-94 годам практически все сельськие б-ки сожгли в печах по 4-6 мешков книг. И все это замалчивалось.
Если не верите - поговорите без микрофона с удаленными от облцентра сельскими б-карками. Они и не такое расскажут!
Відповісти
мени дауни, які можуть тільки що і скакати на мандані...
Відповісти
Порадив би колегам, преш ніж писати, перевіряти інформацію. будинок культури в цьому селі давно знятий з реєстрації, цінні книги з бібліотеки вивезені у село мерва. там залишилася радянська макулатура.
Відповісти
журналісте якщо Тарас Шевченко Леся Українка Радянська макулатура то ти журналіст по замовленю із липовим дипломом
Відповісти
Останні новини
На Волині хулігани розгромили сільську бібліотеку. ФОТО
16 листопад, 2014, 11:43