У п’яти районах Волині організують концерти на підтримку бійців АТО

У п’яти районах Волині організують концерти на підтримку бійців АТО
У п’яти районах Волинської області організують концертний тур мистецьких колективів Ківерцівського районного будинку культури ім. М.П Ковальова, щоб зібрати кошти, продукти та речі для бійців АТО.


Захід відбудеться за підтримки Волинської ОДА і громадської організації “Автомайдан України”, – повідомляє “Громадське.Волинь” за інформацією прес-секретаря “Автомайдану України” Ірини Мусій.

Координатор акції Олександр Гарбуза відзначає, вони запланували п`ять концертів на Волині. Стартує акція 18 листопада в Ратному і Старій Вижівці. 19 листопада планують відвідати Ковель і Голоби, 25 листопада – Іваничі та Локачі. 26 листопада артисти виступлять у Любомлі і Шацьку, а завершать концертний тур на підтримку армії 28 листопада в Любешові та Камінь-Каширську.

Активісти закликають волинян приносити на концерти таку допомогу: теплі речі, взуття, зокрема берці, шкарпетки, камуфляжі, ліхтарі, казани, розгрузки, футболки, білизну, засоби гігієни, лопати.

Також потрібні продукти харчування: консервовані овочі, консерви “заводські”, макарони, цигарки, кава, чай, спеції, страви швидкого приготування, заправки, солодощі, печиво.

Все зібране автомаданівці обіцяють доставити безпосередньо на блокпости.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У п’яти районах Волині організують концерти на підтримку бійців АТО
16 листопад, 2014, 18:00