На Волині відбувся турнір з вільної боротьби. ФОТО

На Волині відбувся турнір з вільної боротьби. ФОТО
На Волині пройшов четвертий міжнародний турнір з вільної боротьби пам’яті героя-прикордонника Івана Пархоменка та на кубок міського голови Петра Саганюка.

Змагання проходили з 14 по 16 листопада у володимир-волинському спорткомплексі ФСТ «Спартак».

У турнірі взяли участь 160 юних борців та борчинь з усіх куточків України та з польського міста Красностав. Спортсмени 1999-2001 року народження і молодші змагались за золоті, срібні та бронзові медалі у 22 категоріях.

Судді підбили підсумки турніру та нагородили переможців і призерів. Найбільше медалей у вихованців володимир-волинського відділення вільної боротьби. А отже, за підсумком триденних змагань, команда стала абсолютним чемпіоном та виборола головний приз – кубок міського голови.

«Цьогорічні змагання відбулись на високому рівні, - каже директор Володимир-Волинської спортивної школи ФСТ «Спартак» Віктор Сиротинський, - наші суперники були досить сильними: особливо із Києва, Херсону, Вінниці та Львова. Однак наші вихованці показали найкращі результати.»

Міжнародний турнір з вільної боротьби проводиться у Володимирі-Волинському недарма, адже у тутешньої спортивної школи чимало досягнень – серед вихованців відділення вільної боротьби є чемпіони України, призери всеукраїнського чемпіонату, кандидати у майстри спорту та члени збірної України з вільної боротьби.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині відбувся турнір з вільної боротьби. ФОТО
17 листопад, 2014, 10:42