Новий редактор «Волині-нової» обіцяє «крок уперед»

Новий редактор «Волині-нової» обіцяє «крок уперед»
Новий головний редактор газети «Волинь-нова» Олександр Згоранець (на фото) запевняє, що видання під його керівництвом здійснить крок уперед.

Про це пише Волинська правда з посиланням на телепрограму «Вісник обласної ради».

Нагадаємо, за результатами таємного голосування, у якому взяли участь творчі працівники видання та голова обласної ради Володимир Войтович, редакцію очолив Олександр Згоранець, який до цього був відповідальним секретарем видання. Попередній головний редактор Степан Сачук помер 28 березня.

Олександр Згоранець обрання редактором для себе вважає авансом, - йдеться у програмі. «Там такі корифеї, як Олександр Нагорний, Петро Боярчук, Володимир Лис, Валентина Штинько, можна продовжувати цей список. Кожен з них заслуговував бути головним редактором газети «Волинь», - запевнив Згоранець.

До «Волині» Згоранець працював на ТРК «Аверс» та у газеті «Сім’я і Дім», але перші кроки у журналістиці починалися все ж з нині очолюваного ним видання.

У 21 рік Згоранець уже – редактор популярних програм на «Аверсі». Одне з найперших інтерв’ю у проекті «Знайомі обличчя» - з Полікарпом Шафетою. «Це така постать була, настільки було самому цікаво. Звичайно, що з 20-ти років зараз бачу, що я, напевно, був тоді не готовий. Але Полікарп Гервасійович «витягнув» тоді цю програму, вона вийшла цікава», - зізнається діючий головний редактор газети.

У «Волинь» Олександр Згоранець прийшов у 1999 році спеціальним кореспондентом разом зі своїм другом Василем Уліцьким. Тут пощастило пройти майстер-клас від самого метра – Степана Сачука. «Це, що я зараз – головний редактор газети «Волинь», я готовий це віддати, щоб він пожив хоча би один день», - зізнається Згоранець.

Новий головний редактор має амбіції на здобуття нових позицій на газетному ринку та збереження здобутого авторитету.

«Всі зацікавлені, щоб це був крок – уперед. Якщо кроку уперед не буде, то навіщо було на це іти, - зауважив Згоранець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.