За добу в зоні АТО загинуло шестеро українських бійців

За добу в зоні АТО загинуло шестеро українських бійців
Тридцять дев’ять обстрілів, два штурми та одну засідку вчинили терористи за минулу добу, порушуючи процес мирного врегулювання конфлікту на Cході України.

Про це повідомляє прес-служба АТО у мережі Facebook.

Найбільш складна ситуація спостерігається в районі траси Бахмутка. Вночі та увечері бойовики неодноразово відкривали вогонь з градів в бік наших підрозділів, що дислокуються поблизу населених пунктів Кримське, Трехізбенка. Також під обстріл градами потрапив наш підрозділ, що знаходиться в районі Щастя.

За кілька годин до того у засідку поблизу н.п. Макарове потрапив мобільний патруль МВС. Під час зухвалого нападу з використанням гранатометів загинуло троє та отримали поранення п’ятеро правоохоронців.

Напередодні зі стрілецької зброї обстріляли наш блокпост в районі Черненко. Протягом години тривав бій на північно-східній околиці Чернухіно, атака бойовиків відбита, втрат серед українських військових немає.

Вночі бандити вели артилерійський обстріл наших підрозділів, що несуть службу поблизу Чернухіно та Міуса.

Двічі з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї терористи обстріляли позиції захисників Донецького аеропорту. Для знищення вогневих точок бойовиків, які вели вогонь по наших позиціях, була застосована артилерія сил АТО. Вогнем нашої артилерії в районі Путиловської розв’язки було нанесено ураження угрупування Спарта. За підтвердженою інформацією знищено 23 бандити, ще 27 отримали поранення, серед поранених ватажок бойовиків Моторолла. Його авто знищено.

За інформацією джерел в ході нанесення артилерійського удару використовувалась високоточна зброя, спроможна ефективно ліквідовувати визначені цілі. Після знищення терористів, обстріли в секторі припинились, ніч минула спокійно.
Сили АТО відкривають вогонь у відповідь, з урахуванням безпеки мирних мешканців Донбасу.

В боях на cході країни за минулу добу загинули шість українських патріотів, дев’ять отримали поранення різного ступеню важкості. З пораненими нині працюють медики, їх життю нічого не загрожує.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За добу в зоні АТО загинуло шестеро українських бійців
17 листопад, 2014, 12:50