Волинські даїшники поїхали в зону АТО. ФОТО

Волинські даїшники поїхали в зону АТО. ФОТО
Чергова група інспекторів ДАІ з Волині на чолі із начальником міського відділу Державтоінспекції Віктором Главічкою відбула на Схід України.

Поїхали інспектори забезпечувати охорону громадського порядку та безпеку дорожнього руху в зоні антитерористичної операції, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Проводжаючи хлопців, начальник управління ДАІ Володимир Кравченя відзначив: "Щоразу непросто відряджати товаришів у зону бойових дій, але ми усвідомлюємо усю важливість їхньої місії. Вони виконують важливі функції із супроводження вантажів, забезпечення безпеки дорожнього руху, а також допомагають місцевим мешканцям. Наші хлопці, які вже побували в АТО, довели свою відповідність званню українського офіцера. Ми отримуємо схвальні відгуки, в тому числі й від солдатів, про службу наших інспекторів".

Інструктаж правоохоронцям провели колеги, які вже були у зоні бойових дій. Вони наголосили на необхідності дотримання заходів особистої безпеки при поводженні зі зброєю, дотримання особовим складом дисципліни і законності.

Перед тим, як відрядити працівників на схід, їх забезпечили всім необхідним – формою, взуттям, спецзасобами, зброєю, а також продуктами харчування та предметами першої необхідності.

Держінспектори отримали благословення отця Олександра, настоятеля Свято-Георгіївського храму, зведеного на честь загиблих працівників міліції.

Наостанок керівництво обласної Державтоінспекції побажало хлопцям повернутися додому живими і здоровими.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи,збережи та сохрани їх!
Відповісти
Я вас прошу... Приїдуть з посвідченнями учасника АТО, хоча й близько в зоні бойових дій і видно їх не буде. Ще СБУ-шникі теж так їздять - потусуватись
Відповісти
наша Катя грамутна та говорити не мишки носити
Відповісти
а відгодовані які,там воювати треба, а з такими кілограмами????м-да
Відповісти
поили вдома на перед бо ж майдаунська влада неспроможна прогодувати своих захисникив а пряники нуланд вже чомусь не роздае
Відповісти
Останні новини
Волинські даїшники поїхали в зону АТО. ФОТО
17 листопад, 2014, 15:12