Ковельські волонтери збирали пожертви українським бійцям у Польщі

Ковельські волонтери збирали пожертви  українським  бійцям у Польщі
Складна суспільно-політична ситуація та воєнні дії на сході держави спонукають усе більше громадян долучатися до благодійної діяльності.

Нещодавно група волонтерів з Ковеля ініціювала проведення акції зі збору коштів у місті Любліні (Польща) для українських військовослужбовців, які беруть участь в антитерористичній операції, - повідомляють у Ковельському міськвиконкомі.

Їх ініціатива була підтримана як міською владою Ковеля, так і керівництвом Люблінського воєводства.

У складі групи волонтерів в Польщі перебувало п'ятеро студентів: Ірина Степанюк, Лідія Чабан, Владислав Добиш та Наталія Степанюк. Вони розповідають, що в іншій країні зіткнулись з повною відсутністю інформації про військові дії, які відбуваються зараз на Сході України.

Однак завзята молодь не покинула розпочату справу, розповсюдивши тисячі листівок з інформацією щодо останніх подій в нашій державі.

Згідно із вимогами Європейського законодавства уся волонтерська діяльність повинна проходити у співпраці з благодійними фондами, які мають дозвіл Міністерства фінансів. Налагодити стосунки для подальшої співпраці з фондом «Духовної культури пограниччя» допоміг волонтерам один із депутатів Ковельської міської ради.

Зібрані кошти передані у Луцький військовий госпіталь.
Враховуючи соціальну значимість волонтерського руху у складний для України час, міська влада Ковеля щиро дякує волонтерам за активну громадську позицію, добру волю і милосердя, а також депутату міської ради Святославу Степанюку за підтримку і допомогу в організації благодійної акції в Польщі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельські волонтери збирали пожертви українським бійцям у Польщі
17 листопад, 2014, 18:05