У батальйоні «Волинь» буде ротація, але коли - секрет, - Муженко

У батальйоні «Волинь» буде ротація, але коли - секрет, - Муженко
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зустрівся з начальником Генерального Штабу-Головнокомандувачем Збройних Сил України Віктором Муженком.

Під час зустрічі вони обговорили питання щодо ротації I-го батальйону територіальної оборони "Волинь", який вже понад 45 днів знаходиться за межами області, - повідомляє прес-служба Волинської обдержадміністрації за підсумками оперативної наради.

За словами начальника Генерального Штабу Віктора Муженка, вже встановлений чіткий графік здійснення ротації батальйонів територіальної оборони не лише Волині, але й всієї України. Ця інформація є закритою, але запевнив, що цей графік вже виконується.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик наголосив, що й надалі триматиме це питання на контролі, а також воно буде винесене на розгляд групою народних депутатів України. Зокрема, сьогодні голова ОДА вже зустрівся з народним обранцем Ігорем Єрємєєвим.

Минулого тижня з підписом голови ОДА у Міністерство був надісланий лист-клопотання з вищевикладеною проблемою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, ЗСУ, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
за межами області батальйон вже майже чотири місяці! Виправте цю суттєву помилку! Хай би Гунчик ще сказав, куди батальйон відправлять на ротацію.
Відповісти
Батальон більше 50 діб знаходиться в зоні АТО. Керівництво про це добре знає. Підтримую питання, куди саме батальон відправлять на ротацію. Поверніть бійців додому! Майте совість.
Відповісти
Останні новини
У батальйоні «Волинь» буде ротація, але коли - секрет, - Муженко
18 листопад, 2014, 09:29