У Луцьку активісти закликають «повернути Майдан»

У Луцьку активісти закликають «повернути Майдан»
У річницю Майдану активісти закликають усіх небайдужих «прийти і повернути на один день Майдан».

21 листопада о 17:00 на Театральний майдан міста Луцька запрошують «кожного, хто хоча б на краплину розуміє і розділяє все те, що ми переживали і переживаємо у спільній боротьбі за краще життя», - повідомляють у прес-службі «Самооборони Волині».

«У річницю Майдану – День гідності - присвяти один день свого життя вшануванню пам’яті Небесної сотні та усіх вояків, що загинули на сході України заради миру і злагоди, цінностей, через які ми стояли на Майдані», - йдеться у повідомленні.

Активісти закликають «прийти і повернути на один день Майдан, його фізичний вияв, згадати минулий рік, зустрітися із другом, який став ворогом, і з ворогом, який став другом у ці складні часи. Попити гарячого майданівського чаю та з’їсти бутербродів made in Maydan».

Кожен, хто збирається прийти, може «принести гарячі чай/каву, печиво, бутерброди або інгредієнти до них, лампадки, свічки, квіти, вінки, фото (для згадок і обговорення), добрі, сильні слова (буде стояти вільний мікрофон)».

У цей день «Самооборона Волині» буде працювати на підтримку армії. Тож відбуватиметься збір теплого одягу та взуття українським воякам та грошей для купівлі необхідних їм речей.

Тому також можна приносити теплий одяг та взуття, свічки, сухий спирт, їжу та кошти на пожертвування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шикарный текст-«принести гарячі чай/каву, печиво, бутерброди або інгредієнти до них..." Как прикажете панимать "чай/каву"? Что это-чай с кавой? или чай разделенный на каву? Относительно "печиво", откровенно говоря я рассчитываю на Кэтрин Эштон. И как понять "інгредієнти" к бутербродам. Это, что?-бутыльброд??? А если мне нет еще 21? И объясните мне разницу между бутербродами и канапками.
Відповісти
хватить... вже і так допригались....
Відповісти
Одними майданами країну не спасеш. Наша "нова влада" не зробила нічого, щоб побороти корупцію, ми чуємо від них тільки "бла-бла-бла... у всьому вина війна"!
нас кинули як при помаранчевій революції

P.S. Ми кричимо "ЛЮСТРАЦІЯ", і одночасно вибираємо в президенти людину яка створила Партію Регіонів! ПИСЕЦЬ!!! ми самі винні в тому що зараз відбувається
Відповісти
Акція для самооборони.ще не всі біля коритця.треба ж попіаритись.зібрати з простих людей допомогу а заслуги взяти на себе.люстрації народної всім буржуям!!!!і новим теж.
Відповісти