У Луцьку проведуть благодійний захід для допомоги військовим

У Луцьку проведуть благодійний захід для допомоги військовим
ГО «Фундація розвитку громад» та Волинська торгово-промислова палата проведуть благодійний ярмарок в підтримку українських військових.

29-30 листопада в Палаці учнівської молоді міста Луцька відбудеться благодійний ярмарок «Підтримай героя!», кошти з якого будуть пожертвувані на потреби бійців в зону АТО, - повідомляють у прес-службі ВОГО «Фундація розвитку громад».

«Ми долучаємо до участі в ярмарку волинських підприємців, виробників, навчальні заклади, майстрів та звичайних волинян аби допомогти нашим бійцям в зоні АТО. Усі ми прагнемо до перемоги, а тому важлива участь кожної людини», - говорить організатор заходу, координатор благодійних проектів Любов Казмірчук.

За словами організаторів заходу, на ярмарку можна буде купити вишиванки, дитячі іграшки, сувеніри ручної роботи, посуд, картини, книжки та ще багато чого іншого.

Крім презентації та продажу різноманітних товарів, планують також майстер-клас, виставку картин, акцію «Лист солдату» та навіть фотосесію.

Також під час проведення ярмарку пройде збір теплих речей для військових.

«На ярмарок можна буде приносити речі, що так необхідні нашим військовим. Це теплі речі: тепла військова форма, теплі кофти, зимові берци, тактичні та звичайні теплі рукавиці, теплі шкарпетки, зимові спальники. Речі мають бути в хорошому стані та випрані. Завжди актуальні чай, кава, горіхи, цигарки, антивірусні препарати та вітаміни, що зігріють та підтримають силу наших бійців», - говорить організаторка.

Нагадуємо, що Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує збір коштів та теплих речей для військових за адресою: місто Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2 поверх).

Раніше повідомлялося, що військовим на сході потрібен теплий одяг, тому активісти закликають «почистити» шафи, аби допомогти солдатам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку проведуть благодійний захід для допомоги військовим
18 листопад, 2014, 11:28