У Луцьку пройде бізнес-форум: «Як підключити свій бізнес до системи dropshipping»*

У Луцьку пройде бізнес-форум: «Як підключити свій бізнес до системи dropshipping»*
Вперше в Луцьку проводиться бізнес-форум: “Як підключити свій бізнес до системи dropshipping (прямі поставки)”.

20 листопада в конференц-залі Палацу культури міста Луцьк, о 15:00, проходитиме перший бізнес-форум “Як підключити свій бізнес до системи dropshipping (прямі поставки)” - новий інструмент, який дозволяє продавати свої товари дешевше а заробляти більше.

Організаторами заходу виступили ПП “Українські інтернет-технології” спільно з ПП “Портал Укрбізнес”. Спеціалісти компаній детально ознайомлять з інноваційною в Україні системою dropshipping (прямі поставки), за якою уже тривалий час працюють світові компанії. Крім того, будуть надані вичерпні відповіді на усі поставлені запитання: ви особисто поспілкуєтеся із представниками компанії «Укрбізнес».

Захід об'єднає успішних керівників як малого, так і великого бізнесу. Кожен охочий зможе абсолютно безкоштовно ознайомитися із останніми тенденціями Інтернет-торгівлі, дізнатися, як вигідно просувати свої товари через глобальну мережу, нарощувати обсяги продажів, більше заробляти, стати успішним та досягти раніше небачених висот. Кожен учасник отримає спеціальні умови підключення до системи dropshipping та заведе нові ділові знайомства й контакти.

Програма форуму:
• Частина 1. Dropshipping (прямі поставки) в системі інтернет-торгівлі в Україні.
• Відповіді на запитання.
• Частина 2. Круглий стіл “Тонкощі роботи в системі Dropshipping (прямі поставки)”.

Ведучим заходу виступить Михайло Войтович, заступник директора ПП “Українські Інтернет технології”, дипломований інформаційний аналітик (12 років досвіду в галузі медіа, маркетингу та менеджменту, з них 7 років — в галузі інтернет-маркетингу та інтернет-торгівлі).

Долучайтеся до успішних!

Адреса проведення та час проведення: 15:00, 20 листопада 2014 року, місто Луцьк, конференц-зал Палацу культури.

Реєстрація за телефоном: (099)776-55-51 або заповніть реєстраційну он-лайн форму (http://goo.gl/forms/8BXuBNQsB8).

Кількість місць обмежена.

Як відзначили учасники бізнес-форуму у своїх анкетах - захід пройшов на високому рівні (середній бал 4,6 за критеріями якість і інформативність). У форумі взяли участь представники різних сфер бізнесу, що свідчить про бажання підприємців розвивати свою справу, зберігати і примножувати робочі місця.

Тема форуму виявилась дуже актуальною. Адже всі ми знаємо. що на сьогоднішній день щоразу більше людей здійснюють покупки у інтернеті, і саме тому тут щораз вигідніше продавати. Головне для успіху - вміти правильно та професійно подати свій товар. Власне питання правильної організації інтернет-торгівлі найжвавіше обговорювались і під час форуму і після нього. Подібні заходи плануються бути регулярними, тож слідкуйте за новинами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Укрбізнес, IT
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
У Луцьку пройде бізнес-форум: «Як підключити свій бізнес до системи dropshipping»*
18 листопад, 2014, 12:38