Убивства на Майдані організували Януковичі, - МВС

Убивства на Майдані організували Януковичі, - МВС
У Міністерстві внутрішніх справ заявляють про те, що за організацією масових вбивств на Майдані стоїть екс-президент Віктор Янукович і його син Олександр.

Про це на прес-конференції в Києві заявив радник глави МВС Антон Геращенко, - повідомляє телеканал "24".

"На сьогоднішній момент практично вся картина зрозуміла. За організацією масових вбивств стоїть президент Янукович, його син - Олександр Янукович. Без їхньої команди неможливо було б застосування вогнепальної зброї співробітниками міліції. Також вину за це несе Захарченко, його зам Дубовик. Свою частку відповідальності несе керівництво СБУ, яке видало зброю при штурмі Будинку профспілок", — заявив Геращенко.

Також Геращенко зазначив, що розслідування такого рівня злочинів, як злочини скоєні проти учасників Євромайдану, в Україні ще не було. За його словами, складність розслідування полягала в тому, що після вчинення злочину той чи інший потерпілий міг бути переміщений з місця на місце для надання медичної допомоги тощо.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розкажуть хто вбивав правоохоронцив хто позризав дерева на Институцький тоди зразу стане зрозумило хто розстрилював и учасникив евромайдану але хто ж видасть сам себе
Відповісти
да-да. из отеля Украина, который был под контролем оппы и митингующих, конечно, стрелял лично Янык, пакуя при этом чемоданы.
Відповісти
Останні новини
Убивства на Майдані організували Януковичі, - МВС
18 листопад, 2014, 18:49